Στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM είδαμε την Τζούλια από την Ουκρανία, η οποία θέλησε να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο μόντελινγκ.

Η 18χρονη κατάφερε να κερδίσει και τους τέσσερις κριτές με την ιδιαίτερη ομορφιά της. Το νεαρό μοντέλο πάσχει από λεύκη και έχει αποχρωματισμό φρυδιού και βλεφαρίδας μόνο στο ένα της μάτι, ένα χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει.

«Στην ηλικία 6 ετών σε ένα οικογενειακό τραπέζι, κάποιοι φίλοι μας τσακώθηκαν και ο καβγάς ήταν πολύ έντονος, έπαθα ένα σοκ επειδή ήμουν και μικρούλα και απλά την επόμενη μέρα που ξύπνησα και το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρό μοντέλο.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως… «σαλάμι αέρος», «αγελαδίτσα» και άλλα τέτοια που με επηρέαζαν ψυχολογικά, δεν μου άρεσε και το έκρυβα, το έβαφα. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κρύβω. Είναι τέλειο και όποιος έχει κάτι διαφορετικό πάνω του να μην το κρύβει».

H Τζούλια, που μεγάλωσε στα Χανιά, με το αέρινο στυλ και το καμπυλωτό σώμα της κέρδισε τους κριτές, με τη Σοφία Χατζηπαντελή μάλιστα να μη θέλει να ακούσει τίποτα παραπάνω. Συγκινημένη πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM και όπως δήλωσε στην κάμερα είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για να μπει στο σπίτι.

GNTM: Το μοντέλο με λεύκη που ενθουσίασε τους 4 κριτές

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook