Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η δολοφονία του 45χρονου τραγουδιστή Ονούρ Σενέρ επειδή δεν ήξερε ένα τραγούδι που του ζήτησε παρέα σε νυχτερινό κέντρο στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με την Sabah η δολοφονική επίθεση σε βάρος του τραγουδιστή σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (2/10) από τρία άτομα τα οποία του ζήτησαν ένα τραγούδι το οποίο, όμως, εκείνος δεν γνώριζε.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες ο Σενέρ τραυματίστηκε βαρύτατα από τα χτυπήματα που δέχθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Müzisyen Onur Şener cinayetinde şüpheliler birbirlerini suçladı

Αρχικα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα των δραστών που ζήτησε το τραγούδι από τον Σενέρ τσακώθηκε λεκτικά μαζί του αλλά γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τραγουδιστή.

Οι δράστες φέρονται να έστησαν καρτέρι στον τραγουδιστή την ώρα που αυτός έφευγε από το νυχτερινό κέντρο για να επιστρέψει σπίτι του. Στην επίθεσή τους, μάλιστα, φέρονται να χρησιμοποίησαν και σπασμένα γυαλιά για να επιτεθούν τον Σενέρ με ένα από τα χτυπήματα να τον πετυχαίνει στον λαιμό.

«Ήρθαμε για φαγητό εδώ. Είδαμε μια ομάδα να βγαίνει από τον χόρο. Μετά ακούσαμε τσακωμούς και τον ήχο γυαλιού να σπάει. Ο Ονούρ βρέθηκε στο έδαφος γέματος αίματα. Προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία αλλά το χτύπημα τον βρήκε στην καρωτίδα» περιέγραψε το άγριο σκηνικό φίλος του τραγουδιστή.

İstek parça kavgasında öldürülmüştü! Onur Şener cinayetinde detaylar ortaya çıktı!

Για την υπόθεση συνελήφθησαν πέντε άτομα τα οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τρία εξ αυτών να παραμένουν υπό κράτηση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο Σενέρ, ο οποίος ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού, ήταν διάσημος τραγουδιστής στην Τουρκία καθώς, μεταξύ άλλων, το 2013 είχε λάβει μέρος στο talent show με τίτλο O Ses Türkiye, την τουρκική εκδοχή, δηλαδή, του The Voice.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook