Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων εκφράζει την ευχαριστία της απέναντι στη ΜΟΒΙΑΚ που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ένωσης αναφέρει:

«Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων ευχαριστούμε δημοσίως θερμά τον CEO και ιδιοκτήτη της ΜΟΒΙΑΚ κ. Εμμανουήλ Σβουράκη, καθώς και το σύνολο της εν λόγω χανιώτικης, αλλά παγκόσμιας εμβέλειας, εταιρεία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Εμμανουήλ Σβουράκης άμεσα και χωρίς καμία χρονοτριβή, έκανε δεκτό το αίτημά μας για χορήγηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο νεοσύστατο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων καθώς και στο Γραφείο Προανακρίσεων του Τμήματος Τροχαίας Χανίων.

Το αίτημα χορηγίας της Ένωσής μας προς την εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ, έγινε κατόπιν αιτημάτων μελών μας, για την εύρυθμη λειτουργία του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας και του Γραφείου Προανακρίσεων.
Ο χορηγούμενος υλικοτεχνικός εξοπλισμός και συγκεκριμένα δύο (2) πολυμηχανήματα lazer και μία (1) οθόνη υπολογιστή 24΄΄, παραδόθηκαν στην προϊσταμένη του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας και στο Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Χανίων.

Η Ένωσή μας, συνεχίζει τις προσπάθειές επίλυσης των πάσης φύσεως ζητημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας, οι οποίοι ζητούν τη συνδρομή μας, παράλληλα με την τρέχουσα καθημερινότητα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook