Λίγες ημέρες μετά τις άγριες καταστάσεις που έλαβαν χώρα στο χωριό Τρία Αλώνια, της Κισάμου την περασμένη εβδομάδα, σε βάρος ενός κατοίκου με ξυλοδαρμό και πυροβολισμούς εναντίον του σπιτιού του, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισάμου εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 56χρονο κατηγορούμενο για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά του ότι είχε περάσει η προθεσμία του αυτοφώρου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο για παράβαση του νόμου περί όπλων και με την συνολική δικογραφία που συνέταξε το Α.Τ. Κισάμου, το πρωί της Τετάρτης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χανίων με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης οπλοχρησίας, της φθοράς ξένης περιουσίας και της παράβασης του νόμου περι όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – το βράδυ της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου, δύο άτομα πήγαν στο σπίτι του Θ.Κ. στα Τρία Αλώνια και του «ζήτησαν τον λόγο» επειδή πούλησε ένα χωράφι σε κάποιον άλλο και όχι σε αυτούς.

‘Ενας από αυτούς τον ξυλοκόπησε με μια κατσούνα και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν, ενώ το θύμα ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.

Και ενώ ίσως περίμενε πως το επεισόδιο είχε λήξει, τα ξημερώματα σταμάτησε έξω από το σπίτι του ένα αυτοκίνητο και κάποιοι πυροβόλησαν εναντίον του σπιτιού με καραμπίνα και πιστόλι μες τις σφαίρες να «καρφώνονται» σε δωμάτια εντός της οικίας.

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί την Τετάρτη στις δικαστικές αρχές ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το Α.Τ. Κισάμου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook