Κάθε φορά που βλέπουμε αυτόν τον παίκτη να αγωνίζεται είναι σαν να παρακολουθούμε ταινία στο σινεμά. Κάθε του κίνηση στο γήπεδο είναι μελετημένη λες και τον έχει καθοδηγήσει σκηνοθέτης. Η επαφή του με την μπάλα θυμίζει σόου ζογκλέρ. Όλα αυτά βέβαια ο Λιονέλ Μέσι. Ο αθλητής που δεν ανέβηκε επίπεδο μέσα από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η διοργάνωση ανέβηκε επίπεδο χάρη σε αυτον.

Αν εξαιρέσουμε την περσινή σεζόν που δεν έπιασε τα στάνταρ του, πάνω από 15 χρόνια παραδίδει μαθήματα ποδοσφαίρου στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και όχι μόνο. Φέτος στη δεύτερη χρονιά του στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει βρει πατήματά του και συνεργάζεται άψογα με τους Νεϊμάρ και Μπαπέ. Πραγματικά αυτή η τριπλέτα μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα, με μαέστρο τον Αργεντινό. Ευκολα βάζει στοίχημα κάποιος ότι θα σκοράρει τουλάχιστον ένας εκ των τριών σωματοφυλάκων του Παρισιού στο προσεχές παιχνίδι με τη Μπενφίκα.

Παρεμπιπτόντως η Μπενφίκα είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Γκαλτιέ. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες στην επιθετική γραμμή αλλά και στον χώρο του άξονα. Φαβορί είναι η Παρί σύμφωνα και με τις αποδόσεις της novibet αλλά σε έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ ποτέ και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ίσως είναι το μόνο σίγουρο να είναι ότι ο Μέσι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κλέψει πάλι την παράσταση με την εμφάνισή του προσφέροντας στην ομάδα του αλλά και σε όλους τους υποστηρικτές του στιγμές χαράς και ικανοποίησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook