φωτο αρχείου

Αναστάτωση επικράτησε σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω, καθώς ο διευθυντής του σχολείου κατέληξε στο νοσοκομείο με τραύματα μαζί με έναν 16χρονο μαθητή, αφού πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να τους χωρίσουν.

Σύμφωνα με το Mega, όλα φέρεται να ξεκίνησαν με αφορμή μια επικείμενη κατάληψη, όταν ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει. Τότε, ο 16χρονος φέρεται να πήρε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο του διευθυντή για να να τον αναγκάσει να απομακρυνθεί από την είσοδο. Ο εκπαιδευτικός αντέδρασε και όπως υποστηρίζουν παιδιά που ήταν μπροστά, «έκανε κεφαλοκλείδωμα στον μαθητή, για να πάρει πίσω το κινητό του».

«Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη, μετά ο μαθητής πήρε έναν κάδο, ο διευθυντής τον απομάκρυνε και άρχισαν να κυνηγιούνται» ισχυρίζονται οι μαθητές.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, τη Δευτέρα έγινε σύσκεψη των καθηγητών του ΕΠΑΛ με θέμα την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος του 16χρονου λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς.

Ο μαθητής, έχοντας γνώση για αυτήν τη σύσκεψη, πήγε σήμερα στο σχολείο με φίλους του με σκοπό να εμποδίσει την απόφαση. Τα πράγματα ξέφυγαν, με αποτέλεσμα τόσο ο διευθυντής όσο και ο μαθητής να καταλήξουν με τραύματα στο νοσοκομείο.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook