Η Σοφία Χατζηπαντελή έφυγε η Μαίρη Βιτινάρος έρχεται. Το βράδυ της Δευτέρας (03/10) οι κριτές του GNTM αποχαιρέτησαν την Σοφία Χατζηαπαντελή ενώ ετοιμάζονται να υποδεχθούν ένα νέο πρόσωπο που αναμένεται να συζητηθεί έντονα.

Το νέο πρόσωπο του GNTM θα κάνει την εμφάνισή του απόψε και θα συστηθεί στα υποψήφια μοντέλα, θα τα συμβουλεύσει και θα τους σταθεί κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Η Mary Vitinaros αποτελεί την πολυαναμενόμενη άφιξη της σεζόν. Το διεθνές top model με έδρα το Los Angeles και αξιοζήλευτη καριέρα στις μητροπόλεις της μόδας, θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο bootcamp και θα είναι η model instructor, θα ποζάρει και φιλοδοξεί να μάθει στα κορίτσια τα μυστικά του modelling.

Το who is who της Μαίρη Βιτινάρος

Η Ελληνοαυστραλή καλλονή, με σπουδές στα οικονομικά, έχει ντελικάτη γοητεία, ιδανικές αναλογίες, θηλυκές καμπύλες και ατελείωτα πόδια. Τα ξανθά της μαλλιά σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα μάτια της, της δίνουν έξτρα πόντους, που «κλειδώνουν» ιδανικά με το ύψος της που φτάνει το εντυπωσιακό 1,84.

Η model instructor του GNTM 5 μετρά συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex και έχει αναλάβει καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα αλλά και τη fitness πλευρά της. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μετρώντας περισσότερους από 131.000 ακόλουθους στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Vitinaros (@maryvitinaros)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Vitinaros (@maryvitinaros)

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook