Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε σήμερα το πρωί ο 56χρονος άνδρας που φέρεται να βρίσκεται πίσω από τον ξυλοδαρμό ενός κατοίκου και τους πυροβολισμούς προς το σπίτι του στην Κίσαμο.

“Η υπόθεση οδηγείται για προκαταρκτική εξέταση στο αρμόδιο A.T. Κισάμου. Δεν ασκήθηκε δίωξη από τον Εισαγγελέα, είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο”, ανέφερε ο συνήγορος του 56χρονου κ. Γιώργος Φραντζεσκάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Φραντζεσκάκη “ο φερόμενος ως δράστης εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Κισάμου για να καταθέσει και στη συνέχεια οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή ο οποίος όμως δεν του άσκησε δίωξη”.

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη τη δήλωση του κ. Γιώργου Φραντζεσκάκη:

Πάντως, όπως δημοσίευσε χθες το flashnews.gr παρά του ότι είχε περάσει η προθεσμία του αυτοφώρου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο για παράβαση του νόμου περί όπλων και με τη συνολική δικογραφία που συνέταξε το Α.Τ. Κισάμου, ο 56χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.

Ο 56χρονος φέρεται το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου να επιτέθηκε με ένα ακόμα άτομο στο θύμα χτυπώντας το με κατσούνα και στη συνέχεια πυροβολώντας εναντίον του σπιτιού.

Ο δικηγόρος Γιώργος Φραντζεσκάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook