Μοιάζει απίστευτη αλλά είναι αληθινή η ιστορία της Σούζαν Μουρ από την Καλιφόρνια, που έχασε τη γάτα της και τη βρήκε εννέα χρόνια αργότερα! H Σούζαν έλαβε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από το καταφύγιο ζώων «Companions Animal Center» του Αϊντάχο.

«Βρήκαμε τη γάτα σας, τη Χάριετ» είπε ο άνθρωπος στην άλλη άκρη της γραμμής, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα του Αϊντάχο «Coeur d’Alene Press» και όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Χάριετ είχε εξαφανιστεί πριν από εννέα χρόνια από το ράντσο της στην Καλιφόρνια. Την είχε πάρει από ένα καταφύγιο λίγους μήνες μετά την γέννησή της. Μετακόμισαν όλοι μαζί στην εξοχή και δύο χρόνια μετά την υιοθεσία η «Χάριετ» εξαφανίστηκε.

Η Mούρ δήλωσε ότι «έκανε τα πάντα» για να την βρει. Μετά από σχεδόν 10 χρόνια βρέθηκε στο Hayden του Αϊντάχο από έναν περαστικό 1.610 χιλιόμετρα μακριά. Επειδή η γάτα φορούσε μικροτσίπ, το Κέντρο βρήκε την παλιά της οικογένεια. «Όταν [η οικογένεια] απάντησε και τους είπαμε ότι έχουμε τη γάτα τους, έμειναν άφωνοι» είπε η διευθύντρια του κέντρου Βίκι Νέλσον.

Οι λεπτομέρειες για το πώς κατάφερε η γάτα να κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι παραμένουν μυστήριο…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook