Ένας αστέρας του BBC άφησε έγκυο μια στρίπερ, ύστερα από μια σύντομη σχέση έξι μηνών και στη συνέχεια διέκοψε κάθε επαφή μαζί της, ενώ την ανάγκασε να υπογράψει δήλωση εχεμύθειας, ώστε να μην αποκαλυφθεί το όνομα του.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι γέννησε το παιδί διάσημου παρουσιαστή μίλησε στην thesun.co.uk και είπε την ιστορία της, χωρίς όμως να μπορεί να πει πολλές λεπτομέρειες, ή να «φωτογραφίσει» τον πρώην εραστή της.

Σύμφωνα με την ίδια, γνωρίστηκαν στην περιοχή που εκείνη εργαζόταν, όταν τον είδε να κάθεται μέσα σε ένα μαγαζί. Τότε μπήκε μέσα και ζήτησε να υπογράψει στο στήθος της, μία διάσημη ατάκα του. Εκείνος δέχτηκε και ζήτησε το τηλέφωνο της, ενώ την κάλεσε την επόμενη μέρα για να συναντηθούν.

Έκτοτε, ξεκίνησε μια παράνομη σχέση, αφού εκείνος είναι ήδη παντρεμένος και έχει παιδιά, η οποία κράτησε για έξι μήνες και τερματίστηκε όταν έμαθε ότι η γυναίκα είναι έγκυος.

«Μόλις του είπα πως είμαι έγκυος, είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και αρνήθηκε ότι ήταν δικό του. Στη συνέχεια μπλόκαρε όλους τους αριθμούς μου, άλλαξε τον δικό του και εξαφανίστηκε», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Το αποτέλεσμα στο τεστ DNA

Έτσι, αποφάσισε να επικοινωνήσει με τους δικηγόρους του, όπου συμφώνησαν να γίνει τεστ DNA. Παρόλα αυτά, την ημέρα που θα πραγματοποιούνταν το τεστ, στο χώρο για το δείγμα, ο παρουσιαστής δεν μπήκε μόνος, αλλά συνοδευόμενος από ακόμα έναν άντρα.

Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πράγματι ο αστέρας του BBC έχει συγγένεια με το κοριτσάκι που γέννησε η στρίπερ, όμως δεν μπορούσε να αποδειχθεί ότι ήταν ο πατέρας. «Όλα ταίριαζαν. Οι δικηγόροι του όμως είπαν ότι ο πατέρας μπορεί να ήταν κάποιος συγγενής του. Ήταν μια γελοία κατάσταση. Ανέφεραν πως μπορεί να έμεινα έγκυος από κάποιον συγγενή του, όπως ο αδερφός, ο μπαμπάς, ο θείος ή ο παππούς του», είπε η γυναίκα.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «ποτέ δεν μπόρεσα να αποδείξω το αντίθετο, αλλά πιστεύω ότι ο άνδρας που ήταν μαζί του όταν έκανε το τεστ, ήταν συγγενής και πως τον βοήθησε να ξεγελάσει το αποτέλεσμα».

Αυτό λοιπόν, είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να αναγκαστεί να υπογράψει δήλωση εχεμύθειας, όπου μεταξύ άλλων απαγορεύεται στο κοριτσάκι της να επικοινωνήσει μαζί του, μέχρι να γίνει 16 ετών. Παρόλα αυτά, από εκείνη την ηλικία κι έπειτα, μπορεί να κάνει ότι θέλει και να διεκδικήσει επικοινωνία μαζί του, σύμφωνα με όσα ανέφερε η γυναίκα στο βρετανικό Μέσο.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook