Ένας σύζυγος και πατέρας χθες στα Χανιά έζησε την μεγαλύτερη λαχτάρα της ζωής του καθώς η οικογένεια του έζησε μια τρομαχτική περιπέτεια στις βουνοκορφές του Ομαλού.

Όπως εξιστορεί ο ίδιος σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η οποία αναδημοσιεύτηκε στην σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας όλα άρχισαν όταν η γυναίκα του βρήκε ένα τραυματισμένο αδέσποτο σκυλί και ήθελε να το μεταφέρει σε εφημερεύοντα κτηνίατρο.

Η γυναίκα σύμφωνα με την ανάρτηση έχασε τον προσανατολισμό της και στο σημείο που βρισκόταν το κινητό της δεν είχε σήμα. Μαζί της ήταν και η κόρη του ζευγαριού. Έτσι οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να χωριστούν προς αναζήτηση βοήθειας.

Καθώς περνούσαν οι ώρες οι αγωνία χτυπούσε κόκκινο και η επικοινωνία ανάμεσα στην οικογένεια είχε χαθεί. Ευτυχώς την επόμενη ημέρα η περιπέτεια της οικογένειας είχε αίσιο τέλος χάρη στην παρέμβαση των ανδρών του Τ.Α.Ε. , οι οποίοι κατόρθωσαν να βρουν την γυναίκα και την κόρη της και να τις οδηγήσουν πίσω με ασφάλεια.

Η οικογένεια στην ανάρτηση της εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τους αστυνομικούς και τονίζει τον ηρωισμό τους.

Η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στην σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας

“Ξεχάστε τον Αχιλλέα, σήμερα γνώρισα τους πραγματικούς Έλληνες ήρωες στα Χανιά, τα μέλη του Τ.Α.Ε. Χανίων.

Η Ελληνική Αστυνομία δέχεται μερικές φορές κριτική. Αυτοί οι τύποι ήταν απόλυτοι ήρωες σήμερα είναι άξιοι αναφοράς.

Συνοπτικά, ανεβαίνοντας το φαράγγι της Σαμαριάς χθες βρέθηκα στον Ομολό να περιμένω τη γυναίκα μου που είχε βρει ένα τραυματισμένο αδέσποτο σκυλί και το πήγαινε σε εφημερεύοντα κτηνίατρο. Οι χάρτες της Google την έστειλαν σε έναν δρόμο που μόνο τρακτέρ μπορούσε να χρησιμοποιήσει.
Το κινητό τηλέφωνο δεν είχε σήμα, η κόρη μου και η γυναίκα μου είχαν εγκλωβιστεί στη μέση του πουθενά. Χωρίστηκαν προκειμένου η γυναίκα μου να βρει βοήθεια.

Σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί έψαχναν για ώρες να βρουν την οικογένειά μου στις κοιλάδες της Κρήτης. Στήριξαν εμένα και την οικογένειά μου.

Επιπλέον ευχαριστίες στον Γιάννη, τον οδηγό του τρακτέρ, που έπρεπε να ρυμουλκήσει το αυτοκίνητό μου σε μια διαδρομή μήκους ενός χιλιομέτρου.
Ευχαριστώ την αστυνομία Χανίων και τους άνδρες του Τ.Α.Ε.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες από εμένα στους αστυνομικούς Γιάννη Κ. και Νίκο Α. ”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook