-Τελευταία ενημέρωση: 14:49-

Την Πέμπτη νωρίς το πρωί και με διαφορά μιας ώρας έφτασαν στα δικαστήρια Χανίων και βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή ο 23χρονος και ο 19χρονος που φέρεται να ασέλγησαν σε βάρος μιας 21χρονος Σουηδέζας στο Γεράνι Χανίων. Οι δυο φερόμενοι ως δράστες απολογούνται σε ανακριτή και εισαγγελέα σήμερα ύστερα από προθεσμία που έλαβαν την Τρίτη (4/10).

Η απολογία τους μάλιστα εξελίσσεται ως μια “μαραθώνια” διαδικασία, αφού, παρά την κινητικότητα που παρατηρείται, δεν έχει υπάρξει οριστική απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 23χρονο είναι κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης, έκθεση σε κίνδυνο και αποτύπωση μη δημόσιας πράξης σε υλικό φορέα.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Flashnews.gr, η ιατροδικαστική γνωμάτευση “έδειξε” ότι επρόκειτο για “βιασμό κατά φύση”.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο (1/10) όταν η νεαρή κοπέλα διασκέδαζε σε μπαρ των Χανίων όπου γνωρίστηκε με κάποια άτομα. Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία. Τότε δυο νεαροί, Έλληνες, ο ένας 19χρόνων και ο άλλος 23χρόνων, προσφέρθηκαν να την επιστρέψουν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, στο Γεράνι.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η ίδια αντί να την πάνε στο ξενοδοχείο της, την οδήγησαν σε μια παραλία όπου τη βίασαν και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν.

Η κοπέλα στη συνέχεια επικοινώνησε με φιλικό της πρόσωπο με το οποίο πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τον βιασμό της.

Λίγο αργότερα οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 23χρονου ενώ ο 19χρονος πήγε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα νωρίς την Τρίτη το πρωί (04/10).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook