Η Χριστίνα Ορφανίδου έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother. Η επαγγελματίας παίκτρια πόκερ είχε καταφέρει να συγκλονίσει με την εξομολόγησή της για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν πρώην σύντροφός της, μετά το χωρισμό τους και για να την εκδικηθεί, διοχέτευσε βίντεο τους σε πορνογραφικά sites.

Το πρωί της Πέμπτης (06/10), η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για την υπόθεση που ξεκίνησε το 2018 και η οποία την κρατά πίσω στην προσωπική της ζωή ενώ τόνισε πως η κοινωνία τα θύματα των revenge porn βίντεο τα αντιμετωπίζει ως «ελευθέρων ηθών».

«Είναι μια υπόθεση που ξεκίνησε το 2018, είμαστε τώρα στα 4,5 χρόνια και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η δίκη επιτέλους. Δεν έχει γίνει ποτέ καμία προσπάθεια για εξωδικαστικό συμβιβασμό αλλά και να γινόταν, δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθώ. Είναι κάτι που με έχει στιγματίσει και πρέπει να πάρω κάποια στιγμή τουλάχιστον ηθική δικαίωση για όλο αυτό που περνάω καθημερινά. Η λέξη στιγματίζω, για αυτό που νιώθω και περνάω, είναι πολύ μικρή» τόνισε αρχικά η Χριστίνα Ορφανίδου.

«Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει στη ζωή σου, δεν έχει σταματημό, δεν έχει τέλος. Ήταν ένα βίντεο, ένα προσωπικό δεδομένο από μια 3χρονη σχέση που είχα, που ο πρώην σύντροφος μου θεώρησε ότι έπρεπε να το βγάλει στη δημοσιότητα για να με εκδικηθεί μετά το χωρισμό μας. Δεν βγάζεις άκρη, είναι κάτι που παλεύω καθημερινά. Είναι πολύ δύσκολο, να χρειάζεται εγώ κάθε μέρα να προσπαθώ να δαμάσω όλο αυτό που γίνεται, να μπαίνω σε αυτά τα site και να ψάχνω τον εαυτό μου και να κάνω αιτήσεις για να το κατεβάσουν και να πληρώνω δικαστικά έξοδα», τόνισε η Χριστίνα Ορφανίδου.

Η παίκτρια πόκερ και πρώην συμμετέχουσα στο Big Brother ανέφερε πως: «Έχω έρθει σε οικονομικό αδιέξοδο, ότι χρήματα βγάζω από τη δουλειά μου τα δίνω γι’ αυτή την υπόθεση. Από την στιγμή που ένας άνθρωπος θα σου κάνει κάτι τέτοιο, αυτόματα η κοινωνία έχει μια εικόνα για σένα, μιας ανήθικης γυναίκας, μιας κοινής, μιας ελευθέρων ηθών, αυτόματα παίρνουν όλοι το δικαίωμα να σου στέλνουν ιδιωτικά μηνύματα και προτάσεις με αμοιβή. Δηλαδή, έχει χαλάσει η εικόνα μου, δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να εργαστώ, περπατάω στο δρόμο, νιώθω ότι όλοι γνωρίζουν γι’ αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να κάνω σχέση».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook