lawyers in suits standing with crossed arms and looking at camera in office

Ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά, έχει τις δικές του επιθυμίες και τους δικούς του στόχους από την επιχείρησή του, με κοινό χαρακτηριστικό: την αγάπη για το αντικείμενό τους. Φυσικά η δημιουργία και σωστή λειτουργία μιας επιχείρησης, προαπαιτεί συγκεκριμένο κεφάλαιο και καλούς συνεργάτες για να γίνουν το στήριγμα, του κάθε επιχειρηματία εκεί έξω που “επιχειρεί” το όνειρο. 

Η Oikonomakis Law, είναι μια δικηγορική εταιρεία που επικεντρώνεται στην παροχή νομικών υπηρεσιών διεθνών προδιαγραφών. Καταφέρνει να είναι δίπλα στους νέους ή και έμπειρους επιχειρηματίες και συμβάλλει με τις νομικές συμβουλές και γνώσεις, στην σύσταση μια νέας εταιρείας.

Γιατί οι νέοι Επιχειρηματίες προτιμούν την Οικονομάκης Law;

Η Οικονομάκης Law προσφέρει συγκεκριμένες υπηρεσίες που αφορούν την σύσταση μιας εταιρείας Διεθνώς. Κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη και την προτίμηση όλων των νέων επιχειρηματιών.

  • Σύσταση εταιρείας στην Ελλάδα: Η εταιρεία, ειδικεύεται στην σύσταση και την οργάνωση μιας νέας εταιρείας στην Ελλάδα και βοηθάει τον νέο επιχειρηματία σε κάθε βήμα για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής του. Θέτει μακροπρόθεσμους στόχους και συμβουλεύει τον ενδιαφερόμενο κατάλληλα, βασισμένη σε διεθνή πρότυπα. Η εξειδίκευση της είναι τόσο στην σύσταση Κεφαλαιουχικών όσο και Προσωπικών Εταιρειών. 
  • Σύσταση εταιρείας στο Εξωτερικό:, Επίσης, χάρη στην γεωγραφική της πολυμορφία εργάζεται και βοηθά τους επιχειρηματίες για την δημιουργία εταιρείας στο εξωτερικό, εκτός των συμβατών γεωγραφικών συνόρων. Έτσι γίνεται εφικτή η σύσταση μιας νέας επιχείρησης σε διάφορες χώρες του εξωτερικού όπως είναι η Γερμανία, η Ρουμανία, κλπ. 
  • Χώρος Εργασίας: Σαφώς, ο χώρος εργασίας είναι σημαντικός για έναν νέο επιχειρηματία, που πραγματοποιεί ένα όνειρο ζωής. Οι ειδικευμένοι στα ακίνητα δικηγόροι, αναλαμβάνουν τις νομικές διαδικασίες για την αγορά ή την ενοικίαση ενός χώρου εργασίας. Σε περίπτωση που μια εταιρεία λειτουργεί καθαρά μέσω διαδικτύου, γίνονται οι κατάλληλες διαδικασίες για να μπορέσει ο επιχειρηματίας να εργάζεται νόμιμα από τον χώρο του σπιτιού του.

Γιατί οι Έμπειροι Επιχειρηματίες στο Χώρο προτιμούν την Οικονομάκης Law;

  • Κατοχύρωση Πνευματικών Δικαιωμάτων: Κατέχει τα κατάλληλα εργαλεία και τις προϋποθέσεις για να σταθεί στο πλευρό των έμπειρων επιχειρηματιών στον χώρο. Η κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων με την βοήθεια της Oikonomakis Law, γίνεται εύκολα και βοηθάει σε μεγάλο βαθμό, ανθρώπους που εργάζονται στον καλλιτεχνικό χώρο και επιθυμούν την ιδιωτικότητα και την αμέριστη προστασία των έργων τους. 
  • Γνώση εργατικού δικαίου: Έμπειροι δικηγόροι, κατέχοντας εμπειρία χρόνων στο χώρο των επιχειρήσεων, έχουν άριστη γνώση του εργατικού Δικαίου. Με αυτόν τον τρόπο είναι στο πλευρό όλων των ειδών των Εταιρειών και κατανοούν τις ανάγκες τους. Σαφώς, μια επίσκεψη στην Δικηγορική Εταιρεία Οικονομάκης, βοηθάει τους επιχειρηματίες να κατανοήσουν και να επιλύσουν ζητήματα που τους απασχολούν και ίσως μοιάζουν ανυπέρβλητα.
  • Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία: Αξίζει να αναφερθεί πως ειδικεύεται και σε πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις εταιρειών όπως η Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία. Εμπειρογνώμονες δικηγόροι, έχοντας τις κατάλληλες γνώσεις εργάζονται, για την απόκτηση άδειας των συγκεκριμένων εταιρειών. Όπως επίσης, ενημερώνουν τους επιχειρηματίες για το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας που αποτελείται από την Χρηματιστηριακή Νομοθεσία και τις νομοθετικές διατάξεις που ισχύουν για εταιρείες εισηγμένες σε οργανωμένη αγορά.

Η δικηγορική Εταιρεία Οικονομάκης Law, είναι στο πλευρό όσων θέλουν να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους, ξεκινώντας μια νέα επιχείρηση. Αλλά παράλληλα, στηρίζει τους ενεργούς, έμπειρους Επιχειρηματίες για την ομαλή και έννομη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook