Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΟΦΗ στην μεγάλη νίκη- πρόκριση που σημείωσε η κρητική ομάδα επί του Παναιτωλικού ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε στο επίσημο σαϊτ της ομάδας τόσο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος , όσο και για το δύσκολο ματς που ακολουθεί την Κυριακή για το πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Για την πρόκριση επί του Παναιτωλικού ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ ανέφερε :

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πήγαμε στο Αγρίνιο με στόχο να πάρουμε την πρόκριση. Μας ενδιαφέρει πολύ το Κύπελλο και θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Αν και προηγήθηκε στο σκορ ο αντίπαλος μας, εμείς δεν σκεφθήκαμε ποτέ αρνητικά. Η σκέψη μας ήταν στο χρόνο που ακολουθούσε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα. Αυτό έγινε αρχικά με το γκολ του Σίσιτς και ακολούθησε στη συνέχεια το τέρμα που σημείωσα. Πιστεύω ότι μετά που κάναμε το 1-2 ήταν θέμα χρόνου να κλείσουμε την πρόκριση. Κανείς από μας δεν μπορούσε να σκεφθεί ότι ήταν δυνατόν να μην πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ότι θα πρέπει να έχουμε ανάλογη νοοτροπία στους αγώνες που θα δώσουμε στη συνέχεια στο θεσμό του κυπέλλου και του πρωταθλήματος».

Για το ματς που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ επισήμανε :

«Για μας από σήμερα δεν υπάρχει ο θεσμός του κυπέλλου. Η σκέψη μας είναι στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή. Είναι γνωστό, το έχω ήδη επισημάνει, ότι στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε το δυνατόν συντομότερα την παραμονή της ομάδας μας στη κατηγορία. Δεν κοιτάζουμε όμως μακριά. Σήμερα στο μυαλό μας είναι μόνο ο Λεβαδειακός. Το έχουμε ξαναπεί ότι ο ΟΦΗ όπου κι αν αγωνίζεται έχει στόχο τη νίκη. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο παιχνίδι της Κυριακής και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη μεριά μας για να φθάσουμε στην υλοποίηση του στόχου μας. Με άλλα λόγια θα πρέπει να έχουμε μεγάλη διάθεση και πάθος όπως στο χθεσινό ματς».

Έτοιμος ο Γεωργίου, ελπίδες και για Σίσιτς

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η μίνι προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ξεκίνησε ουσιαστικά από την Παρασκευή με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να προπονούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανιωνίου στο Κορωπί . Όσοι αγωνίστηκαν στα 98΄ λεπτά της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να αφιερώνεται σε ασκήσεις τακτικής με μπάλα.

Τα ευχάριστα νέα από το μέτωπο των τραυματιών ήρθαν την Παρασκευή από τον Γιώργο Γεωργίου καθώς ο δυναμικός αμυντικός του ΟΦΗ έσφιξε τα δόντια και σήμερα έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση δείχνοντας στον Νίκο Αναστόπουλο ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αφού ξεπέρασε το αιμάτωμα που είχε στον τετρακέφαλο . Η επιστροφή του Γεωργίου μάλιστα κρίνεται άκρως επιβεβλημένη καθώς στο παιχνίδι της Κυριακής θα λείψει ο Ταυλαρίδης που είναι τιμωρημένος όπως και ο Βάντο για τον ίδιο λόγω.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μίρνες Σίσιτς ο Σλοβένος επιθετικός του ΟΦΗ γλίτωσε τα χειρότερα από το δολοφονικό μαρκάρισμα του Φερνάντες στο Αγρίνιο , καθώς έχει υποστεί ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο . Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ακολούθησε την Παρασκευή θεραπεία και έχει μοιρασμένες πιθανότητες για να προλάβει την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό με τις περισσότερες να είναι υπέρ του.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς με τον Λεβαδειακό με προπόνηση που θα γίνει το πρωί και πάλι στο Κορωπί και εν συνεχεία αφού ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι θα αναχωρήσει η ομάδα για την πόλη της Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook