Ανακοίνωση-κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο των Χανίων για το κρητικό ντέρμπι με τον Ρούβα εξέδωσε η διοίκηση του Α.Ο. Χανιά μέσα από το επίσημο σάιτ της.

Σε αυτήν γίνεται λόγος για ανάκτηση της δυναμικής της ομάδας, ενώ υπάρχει και το κάλεσμα στον κόσμο για να «σπρώξει» τον ΑΟΧ στη νίκη επί του Ρούβα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ημέρα με την ημέρα καθίσταται σαφές ότι ο Α.Ο.Χ. αφήνει πίσω του την εσωστρέφεια του παρελθόντος και για πρώτη φορά μετά από χρόνια ανακτά τη δυναμική του. Ημέρα με την ημέρα ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά καλύπτει με σταθερά βήματα τον χαμένο χρόνο και γίνεται ξανά η κυρίαρχη δύναμη του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Σε οργανωτικό επίπεδο η δημιουργία τμήματος Δημοσίων σχέσεων, Τύπου και marketing, σε αγωνιστικό επίπεδο η σύνθεση ενός ανταγωνιστικού ρόστερ με κυρίαρχα συνθετικά το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας της κατηγορίας, την εμπιστοσύνη στους Χανιώτες και γενικότερα Κρητικούς παίκτες, τον ενθουσιασμό, τον σεβασμό προς τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν μέρος της ιστορίας του ΑΟΧ και τον εμπλουτισμό του ρόστερ αυτού με ποδοσφαιριστές που κρίνονται απαραίτητοι από το προπονητικό επιτελείο. Αυτές είναι οι επιλογές μας, αυτός είναι ο δρόμος που ακολουθούμε με αισιοδοξία, συλλογικότητα και υπομονή.

Την Κυριακή στις 15.00 η ομάδα της πόλης, υπό την κυρίαρχη μορφή του εθνάρχη Ελ. Βενιζέλου και υπό το βλέμμα των φιλάθλων της θα δώσει άλλον έναν σημαντικό αγώνα με αντίπαλο το φίλο σωματείο του Ρούβα και με τον χρόνο να μετράει πλέον υπέρ της. Καλούμε τους φιλάθλους να παρευρεθούν, να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών μας και να σπρώξουν τον ΑΟΧ προς τη νίκη. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε!».

                                                           

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook