Για τον χωρισμό της με τον Αντώνη Σρόιτερ, αλλά και το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του πριν από λίγες μέρες για το συγκεκριμένο θέμα, μίλησε στην κάμερα του Star, η Ελισάβετ Σπανού.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Πρωινό Mou» ,όταν μαθεύτηκε ο χωρισμός της από τον 38χρονο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha δήλωσε ότι «ο Αντώνης αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα»: «Ας το κάνουμε πουκαμισο-κουβέντα λοιπόν. Βλέπεις ένα πουκάμισο με πολύ ωραίο χρώμα και μπαίνεις να το πάρεις και το ύφασμα δεν σου αρέσει. Είναι στραβή η ραφή και δεν σου κάνει. Πρέπει σώνει και καλά να το πάρεις;» σχολίασε γελώντας η 28χρονη τραγουδίστρια και έπειτα συμπλήρωσε: «Αν αυτό είναι μια ταινία, έχει ένα σενάριο και ρόλους και κάποιος κάνει το πουκάμισο, κάποιος τον πωλητή και κάποιος άλλος την βιτρίνα, ας αναρωτηθούμε για τη διανομή!».

Η ίδια αποφάσισε να χωρίσουν ή ο σύντροφός της; «Το αν έφυγα ή έφυγε από τη σχέση, δεν υπάρχει περίπτωση να το σχολιάσω. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με τον Αντώνη και το είχα πει και τηλεφωνικά στο Star. Δεν θέλω να συνεχίσουμε να μιλάμε γι’ αυτό το κομμάτι. Για να συνοψίσουμε, λοιπόν, ούτε το σχόλιο του κυρίου Λιάγκα με ενόχλησε, ούτε ο ίδιος ο κύριος Λιάγκας. Η σχέση μου με τον κύριο Σρόιτερ είναι εξαιρετική».

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook