Στη σύλληψη δύο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι καταγγέλθηκαν για βιασμό εντός του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας από μία 19χρονη κοπέλα, προχώρησαν οι Εσωτερικές Υποθέσεις. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν πρόκειται για την τυπική διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές υποθέσεις -και θα αφεθούν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα- ή έχουν προκύψει ισχυρές ενδείξεις ότι όντως προέβησαν στη συγκεκριμένη αποτρόπαια πράξη.

Η κοπέλα έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή, ο οποίος θα διαβάσει τα αποτελέσματά τους «Αδιάφθορους» και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να υποστηρίζει ότι μετέβη μαζί με τους αστυνομικούς στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα και ότι στα αποδυτήρια (στον χώρο που χρησιμοποιείται για να αλλάζουν) υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από δύο άνδρες.

Οι αστυνομικοί αρνούνται τα πάντα και να υποστηρίζουν πως ότι έγινε ήταν με έναν εξ’ αυτών, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του και μετά τη λήξη της βάρδιας. Οι αστυνομικοί φέρονται να υποστηρίζουν ότι αυτή τους προσέγγισε στο Θησείο που εκτελούσαν υπηρεσία και άρχισε να τους μιλάει, κλείνοντας ραντεβού με έναν άνδρα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά το σχόλασμα του.

Το σίγουρο είναι ότι οι Εσωτερικές Υποθέσεις εκτός από τις μαρτυρικές καταθέσεις, θα εξετάσουν και βίντεο από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας για να φανεί ποια πλευρά λέει αλήθεια.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook