Πρόκειται για ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα και οι μετοχές του έχουν εκτοξευτεί στα ύψη! Ο λόγος για τον Ηλία Πετράκη, ο οποίος έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση στην Τουρκία, με αποτέλεσμα πολλοί σχεδιαστές της γειτονικής χώρας να επιδιώκουν διακαώς να συμμετάσχει στα ντεφιλέ τους.

«Ο Ηλίας είναι άνθρωπος ο οποίος είναι γεννημένος αθλητής, γι’ αυτό είναι και πολύ καλός στο modeling» δηλώνει στην «Εspresso» η μάνατζέρ του και ιδιοκτήτρια του πρακτορείου «Agencia» Ελενα Χριστοπούλου.

«Εχει πειθαρχία, είναι πολύ συνεπής, υπάκουος και χαμηλών τόνων. Ασχολείται με το modeling τον τελευταίο χρόνο και στην Ελλάδα έχει κάνει όλες τις καμπάνιες και όλα τα περιοδικά. Στην Τουρκία τον είδαν σε ένα editorial μόδας και αμέσως τον ζήτησαν. Είναι εκεί αρκετό καιρό και ήδη κάνει μια μεγάλη καμπάνια ρούχων, editorials μόδας και έπονται πολλά ακόμη».

Ο Ηλίας είναι μόλις 26 χρόνων, κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Το εντυπωσιακό μοντέλο ασχολείται χρόνια με τον αθλητισμό, ιδιαίτερα με την κολύμβηση, και στο παρελθόν υπήρξε πρωταθλητής! Ο αθλητισμός μπήκε στη ζωή του Ηλία σε ηλικία μόλις 5 χρόνων.


zougla.gr