Πρώτη ενημέρωση 15:45

Ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στο Λασίθι με την επέλαση της κακοκαιρίας

Σφοδρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις σύμφωνα με το anatolh.com επικρατούν από τo πρωί του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας έχοντας ήδη προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα.

Πλημμυρισμένοι δρόμοι , σπίτια και καταστήματα, αυτοκίνητα να επιπλέουν σχεδόν σε πάρκινγκ και κατολισθήσεις σε δρόμους είναι οι εικόνες που αντικρίζουν οι κάτοικοι από το μεσημέρι.

Το σκηνικό που επικρατεί μέσα στην πόλη είναι πρωτοφανές με όλο το παραλιακό μέτωπο να έχει πλημμυρίσει παρασέρνοντας οχήματα και προκαλώντας αναρίθμητες καταστροφές, των σύνολο των οποίων θα φανεί μόλις ηρεμήσουν τα φαινόμενα.

Οι κάτοικοι τρέχουν στην κυριολεξία να σώσουν ότι μπορούν από τις περιουσίες τις οποίες βλέπουν να βρίσκονται στο έλεος της κακοκαιρίας.

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων

Νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου είχε αποσταλεί προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στα κινητά των κατοίκων το Λασίθι ώστε να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Η Πολιτική Προστασία προειδοποίησε τους κατοίκους του Λασιθίου, να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις, καθώς αναμένονται ακραία καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο από τη σελίδα στο facebook Sitia on line

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook