Το πρωί του Σαββάτου ο Κωνσταντίνος Βεργάκης  50 ετών, πατέρας δύο παιδιών και η 49χρονη Ευγενία Σηφάκη Κυρίλοβα, μητέρα δύο παιδιών,  ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο του 50χρονου για την Αγία Πελαγία.

Επρόκειτο να καθαρίσουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που είχε ο γνωστός Ηρακλειώτης φωτογράφος στο χωριό και  τίποτε δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως φτάνοντας στο χωριό και βλέποντας την κατάσταση που επικρατούσε με τον κεντρικό δρόμο να έχει μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο προσπάθησαν να γυρίσουν.

Όμως δεν πρόλαβαν καθώς το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά.

Ο Κωνσταντίνος Βεργάκης έμεινε στην θέση του, ενώ η Ευγενία Σηφάκη Κυρίλοβα – σύμφωνα με τις πληροφορίες – πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο, αλλά παρασύρθηκε από τα νερά.

Μετά από λίγη ώρα ο 50χρονος πατέρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ η 49χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή μέσα στην θάλασσα το πρωί της Κυριακής.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Κωνσταντίνο Βεργάκη  τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου  στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο του Ηρακλείου.

Λίγες ώρες μετά, στις 15:30, θα γίνει η κηδεία της Ευγενίας Σηφάκη Κυρίλοβα, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι του Γαζίου.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook