Ένας 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Ρώμη, κατηγορείται από τις ιταλικές Αρχές για την σεξουαλική κακοποίηση της μόλις 2 ετών κόρης του, για παραγωγή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για την εκπόρνευση ενός 15χρονου αγοριού.

Για τη σύλληψη του, στήθηκε τιτάνια αστυνομική επιχείρηση στην Ιταλία, με συνεργασία των Αρχών του Μιλάνου και του Εθνικού Κέντρου για την Καταπολέμηση της Διαδικτυακής Παιδικής Πορνογραφίας.

Όταν ξεκίνησε η έρευνα των Αρχών, το μόνο στοιχείο που υπήρξε ήταν ένα ψευδώνυμο πίσω από τις αναρτήσεις του 33χρονου στο διαδίκτυο. Χάρη στην τεχνολογία όμως ξεπεράστηκε το τείχος της ανωνυμίας και ο 33χρονος εντοπίστηκε άμεσα.

Μετά από έρευνα των Αρχών στο σπίτι και τον υπολογιστή του 33χρονου, διαπιστώθηκε ότι τα περιστατικά κακοποίησης του 2 ετών κοριτσιού – του παιδιού του – «καταγράφηκαν με iPhone» και «έγιναν μέσα στο σπίτι» τους. Σχετικές φωτογραφίες και βίντεο στάλθηκαν σε μέλη διεθνούς παιδοφιλικής ομάδας στο διαδίκτυο.

Στην ανακοίνωση των Αρχών τονίζεται ότι, «τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι δικαστές που εργάστηκαν για την επίλυση της υπόθεσης, εντυπωσιάστηκαν» από την «απάνθρωπη φύση των εγκλημάτων που διέπραξε ο πατέρας», προστίθεται δε ότι «ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε συμβεί να διαπιστωθούν, σε μόνο μία ποινική υπόθεση, όλα τα πιθανά αδικήματα που προβλέπονται από τον ιταλικό ποινικό Κώδικα σχετικά με την εκμετάλλευση ανηλίκων για παραγωγή πορνογραφικού υλικού».

newsit.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook