φωτο από newsit.gr

Αυτό φαίνεται ότι ισχύει και για τον τελευταίο από τους συλληφθέντες, τον 34χρονο, ο οποίος έχει καταγωγή από την Κρήτη.

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη την Κυριακή (16.10.2022) και φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο παιδί από τον Κολωνό. Ο άνδρας αυτός είναι επιχειρηματίας, έχει εταιρία μεταφορικής μαζί με τον πατέρα του σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στους «πελάτες» του Ηλία Μίχου.

Ο 34χρονος συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο 34χρονος συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής.

φωτο από newsit.gr

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 16-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook