Παρελθόν από τον Εργοτέλη και με την βούλα αποτελεί από την Κυριακή το απόγευμα ο Τόμας Βίσιο.

Ο Αυστριακός αριστερός μπακ του Εργοτέλη όπου έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την ΑΕΚ την τελευταία στιγμή επικαλούμενος οικογενειακούς και ψυχολογικούς λόγους συναντήθηκε την Κυριακή το απόγευμα με τον πρόεδρο του Εργοτέλη Απόστολο Παπουτσάκη παρουσία και του τιμ μάνατζερ της ομάδας Σταύρου Λαμπράκη και έλυσε την συνεργασία του με την κρητική ομάδα κοινή συνεναίσει.

Η κρητική ΠΑΕ στην ανακοίνωση της για την λύση της συνεργασίας με τον Τόμας Βίσιο αναφέρει : «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Τόμας Βίσιο συναντήθηκε, έπειτα από δικό του αίτημα, με τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη, από τον οποίο ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα μας για οικογενειακούς λόγους. Ο πρόεδρος σεβόμενος το αίτημα του ποδοσφαιριστή και τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους που το επιβάλλουν, συναίνεσε στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί τον Τόμας Βίσιο για την προσφορά του στην ομάδα μας τα τελευταία δυόμιση χρόνια και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πλέον στην κρητική ομάδα αναγκαστικά θα κάνουν μια και μοναδική μεταγραφή στο αριστερό άκρο της άμυνας όπου έχει μείνει εντελώς ορφανό μετά την φυγή του Πολωνού ποδοσφαιριστή . Αυτή η προσθήκη θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα με τις λύσεις πάντως να είναι περιορισμένες από την Ελλάδα , χωρίς να αποκλείεται πάντως η επιστροφή του Μ. Ρουμπάκη μετά από ένα εξάμηνο στην κρητική ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook