Είναι μόλις 22 ετών, λατρεύει την ιππασία και όταν επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη μένει στο ακριβότερο διαμέρισμα της πόλης. Ο πατέρας της, ο Ρώσος ολιγάρχης Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, προίκισε την κορούλα του με ένα ακίνητο 627 τετραγωνικών μέτρων με θέα στο Σέντραλ Παρκ, το οποίο κόστισε 88 εκατ. δολάρια.

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα – Κάτια, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της είναι η πιο πρόσφατη καταχώρηση στη λίστα με τις πλουσιότερες δεσποινίδες εξ Ανατολών που ήρθαν για να μείνουν στην αμερικανική μεγαλούπολη. Το τελευταίο διάστημα, το «Μεγάλο Μήλο» μεταμορφώνεται στη νέα παιδική χαρά των Ρώσων ολιγαρχών, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από το περίφημο «Λόντονγκραντ», όπου οι τιμές των ακινήτων εκτοξεύτηκαν σε δυσθεώρητα ύψη ακόμα και για τους ανθρώπους που βγάζουν άνετα από το πορτοφόλι τους 88 εκατ. δολάρια.

\"\"

Μεταξύ αυτών που διαθέτουν σπίτια στη Νέα Υόρκη είναι και η 25χρονη Άννα Ανισίμοβα γνωστή και ως Πάρις Χίλτον της Ρωσίας, η οποία είναι κόρη του μεγιστάνα του μετάλλου Βασίλι Ανισίμοφ και πρόσφατα αγόρασε ένα τεράστιο διαμέρισμα στο Time Warner Center αντί 15 εκατ. δολαρίων.

\"\"

Αλλά και η 19χρονη κόρη του μεγιστάνα των χυμών Σεργκέι Πλαστίνιν και σχεδιάστρια μόδας, Κίρα Πλαστίνινα, κατέχει εκατοντάδες καταστήματα από τη Ρωσία και την Κίνα μέχρι τις Φιλιππίνες και την Ευρώπη, η ύφεση όμως την ανάγκασε να βάλει λουκέτο σε αρκετές μπουτίκ και έκτοτε έχει πολύ χρόνο για ντόλτσε βίτα.

\"\"

(newsbeast)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook