Τις τελευταίες ημέρες στην κεντρική οδό Κυδωνίας στην πόλη των Χανίων είναι σε εξέλιξη ένα κλάδεμα δέντρων που έχει προκαλέσει τις εύλογες απορίες των πολιτών.

Τα δέντρα κλαδεύονται από την μια πλευρά του δρόμου ενώ από την άλλη παραμένουν ως έχουν με τα πανύψηλα κλαδιά τους.

Ο λόγος είναι πως το συγκεκριμένο κλάδεμα δεν γίνεται από τον δήμο Χανίων αλλά από τον….ΔΕΔΔΗΕ!!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, οι αρμόδιοι του ΔΕΔΔΗΕ Χανίων βλέποντας πως πανύψηλα κλαδιά είχαν πλέον φτάσει και ξεπεράσει τα καλώδια του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος ζήτησαν από τον δήμο να προχωρήσει στο κλάδεμα προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα ή και δυστύχημα.

Όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπισαν απροθυμία και έτσι αποφάσισαν να προχωρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ στο κλάδεμα μέσω εργολαβίας.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ακόμη και μπροστά από το δημαρχείο τα κλαδιά έχουν μπλεχτεί με τα καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος  και τα συγκεκριμένα δέντρα θα κλαδευτούν τις επόμενες ημέρες από τον ΔΕΔΔΗΕ ενώ τα ακριβώς απέναντι θα μείνουν ως έχουν.

Ανάλογο κλάδεμα από τον ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει και σε άλλους δρόμους στην πόλη των Χανίων στους οποίους υπάρχουν δίκτυα ηλεκτρικού ρεύματος  «μπλεγμένα» με δεντροστοιχίες.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook