Στην δημιουργία \”Τράπεζας αίματος\” για τα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων, αποσκοπεί ο Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Χανίων (ΠΡΟ.ΤΑ.).

Για τον λόγο αυτόν η  ΕΠΑ.Σ. Χανίων σε συνεργασία με τον ΠΡΟ.Τ.Α. (Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αιμοδοσία στην αίθουσα (φυσικοθεραπείας) της ΕΠΑ.Σ. Χανίων (πρώην Δαίδαλος – είσοδος οδός Κ. Σφακιανάκη) την Τετάρτη 25-1-2012 και από ώρα 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”η εκπαιδευτική κοινότητα ευαισθητοποιημένη από τα συνεχιζόμενα τροχαία δυστυχήματα στα νέα παιδιά, προωθεί και ενισχύει την δημιουργία τράπεζας αίματος για τα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων.

Ο σύλλογος ΠΡΟ.Τ.Α. και η ΕΠΑ.Σ. Χανίων σας ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ όσοι μπορούν να συμμετάσχετε στην αιμοδοσία αυτή.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα υπάρχει προβολή σε βίντεο τροχαίων δυστυχημάτων για την ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από την οδηγητική συμπεριφορά.

Ταυτόχρονα θα είναι παρών ο Αντώνης Τσαπατάκης (πρωταθλητής κολύμβησης ΑΜΕΑ) και θα μεταφέρει τις εμπειρίες του σε μια προσπάθεια ζωντανού παραδείγματος προς αποφυγή αδιέξοδων οδηγητικών συμπεριφορών.

Στα νέα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην αιμοδοσία θα γίνει κλήρωση ενός κράνους το οποίο αποτελεί προσφορά του καταστήματος gas (οδός Κισάμου).\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook