Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο ένας ημεδαπός να μεταβαίνει σε κατάστημα ιδιοκτησίας έτερου ημεδαπού και σε γενόμενο έλεγχο στον πρώτο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 40 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες. Ακολούθησε έρευνα στο κατάστημα του έτερου ημεδαπού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 15,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στις οικίες των ημεδαπών όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δύο δενδρύλλια κάνναβης, ευρισκόμενα στο στάδιο της αποξήρανσης και δύο συσκευασίες περιέχουσες συνολικά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 113,5 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook