Ο Ευάγγελος Πίσσας μάλιστα ήταν διευθυντής της οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου Χανίων, μέχρι και το 2018 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.

Ο Ευάγγελος Πίσσας ήταν άτυχος καθώς ο θάνατός του οφείλεται σε τροχαίο ατύχημα που έγινε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή του Βαρύπετρου, όταν ο ίδιος όντας πεζός παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από διερχόμενο όχημα. Από την Πέμπτη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο λόγω των βαρέων τραυμάτων του υπέκυψε το Σάββατο.

Για τον θάνατό του, ο Ιατρικός σύλλογος Χανίων εξέδωσε ψήφισμα την Δευτέρα (24/10) που αναφέρει τα εξής:

Το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης  του θανάτου του εκλεκτού  συναδέλφου  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΙΣΣΑ , σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του  στην οικογένεια  του .

2ον Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 100   ευρώ στην μνήμη του , για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Διοίκησης του Γενικού νοσοκομείου Χανίων

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του Οφθαλμιάτρου Ευάγγελου Πίσσα εκφράζει την βαθύτατη θλίψη, τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση της στην οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαιτέρως στη σύζυγο του Τιμοθέη Περιστερίδου – Προϊσταμένη της Γραμματείας του νοσοκομείου.

Ο Ευάγγελος Πίσσας διατέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής  του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Χανίων και διακρίθηκε για το ήθος, την προσφορά του στους ασθενείς και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού στην άσκηση του λειτουργήματος του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Χανίων

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Χανίων με αφορμή την αναγγελία θανάτου του αγαπητού Ιατρού Οφθαλμίατρου Ευάγγελου Πίσσα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και καταθέτει στεφάνι στην μνήμη του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook