Την τοποθέτησή τους αναφορικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα γυναικών ανάμεσα σε Α.Ο. Χανιά και Σταυρό Καλυθίων έκαναν με ανακοίνωσή τους οι \”Blue Boys\”, που παράλληλα δηλώνουν τη στήριξή τους προς την ανδρική ομάδα του ΑΟΧ παρά το ατυχές αποτέλεσμα με το Ρούβα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο.Χανιά Blue Boys σε συνεδρίαση του αποφάσισε να πάρει θέση για διάφορα θέματα:

  1. Καταδικάζει το μεμονωμένο γεγονός που έλαβε χώρα στο Ε.Σ.Χ. στο παιχνίδι της γυναικεία ομάδας του ΑΟΧ με τον Σταυρό Καλυθίων το οποίο επισκίασε τη νίκη της ομάδας. Η σωστή και υγιής προσπάθεια της ομάδας δεν μπορεί να αμαυρωθεί από το συγκεκριμένο περιστατικό και είναι άδικο να της επιρρίπτουν ευθύνες
  2. Στηρίζουμε την ομάδα μας παρά το ατυχές αποτέλεσμα με την ομάδα του Ρούβα. Ζητάμε όμως κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα!
  3. Χαιρόμαστε για την αθρόα προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο Περιβολίων (μεταξύ των οποίων φίλοι και μέλη της ομάδας του Πλατανιά). Πολλά ερωτηματικά όμως μας αφήνει η μεροληπτική στάση εκδότη εβδομαδιαίας εφημερίδας και μας κάνει να αμφιβάλλουμε για την αντικειμενικότητα του.
  4. Τέλος, ανεξάρτητα οπαδικής προτίμησης και των όποιων διαφορών που υφίστανται ακόμα ανάμεσα στην ομάδα μας και αυτή του Πλατανιά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την μέχρι σήμερα αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του.

Υ.Γ. Είμαστε κοντά στα εύκολα, πιο κοντά στα δύσκολα!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook