Άστατο καιρό με τοπικές βροχές αλλά και περιόδους ηλιοφάνειας κυρίως έως το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 9 έως 14 βαθμούς και στα ορεινά από 4 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και το Λιβυκό, στρεφόμενοι αργά το βράδυ σε βόρειους – βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις.

Χανιά
Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 26/1, ο καιρός θα είναι βροχερός, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 26/1, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ηράκλειο
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 26/1, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Συννεφιά προβλέπεται για τον Άγιο Νικόλαο  απόψε, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 26/1, περιμένουμε αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook