Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων της Παγκρήτιας Τράπεζας αναφέρεται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του σε όλους όσους συνέβαλαν για την συγκέντρωση 4.500 αιτήσεων με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό κεφάλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σήμερα, μια μέρα σταθμός για την πορεία της Τράπεζάς μας, και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ΑΜΚ , θέλουμε να απευθυνθούμε στο σύνολο των εργαζομένων και να εκφράσουμε την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για την σημαντική και θετική αυτή εξέλιξη.

Πρωτίστως αξίζουν συγχαρητήρια στο δίκτυο Καταστημάτων και το προσωπικό που με την έντονη και συστηματική τους προσπάθεια και τις συντονισμένες ενέργειές τους, κατάφεραν αυτό που θεωρούσαν ίσως ορισμένοι ότι θα ήταν ακατόρθωτο να συγκεντρώσουμε από τις τοπικές μας κοινωνίες σημαντικό ύψους κεφαλαίων ξεπερνώντας τις 4.500 αιτήσεις στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι αιτήσεις μας και οι αιτήσεις των μελών των οικογενειών μας. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει πέραν των ενεργειών του συνόλου του προσωπικού μας, την πιστότητα στον Οργανισμό ο δείκτης του οποίου είναι από τους υψηλότερους της Ελληνικής Επιχειρηματικής Κοινότητας, και τους ισχυρούς κοινωνικούς δεσμούς που είχε, έχει και θα έχει η Τράπεζά μας, ξεπερνώντας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τις σειρήνες που προσπάθησαν να μπουν εμπόδιο, στην επιτυχή έκβαση της ΑΜΚ και κατά συνέπεια στο δικαίωμα για την εργασία μας που πλέον ενισχύεται ακόμη περισσότερο.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η απόκτηση των αδιάθετων Νέων Μετοχών από τα επενδυτικά σχήματα τόσο αυτά που αρχικά μας είχαν εμπιστευτεί όσο και τα νέα σχήματα που αφού εκτίμησαν τα δεδομένα, τις προοπτικές αλλά και το όφελος από τις τοποθετήσεις τους αυτές, αποτελούν πλέον το νέο Μετοχικό μας μείγμα. Καλωσορίζουμε λοιπόν και εμείς με την σειρά μας την εταιρεία THRIVEST HOLDING LTD , συμφερόντων των κ.κ. Μπάκου, Καϋμενάκη και Εξάρχου που με την τοποθέτησή τους ενισχύουν την κεφαλαιακή μας επάρκεια, αναγνωρίζουν την αξία , την πορεία και το μέλλον της Τράπεζάς μας και όλοι μαζί βάζουμε πλώρη για νέους ορίζοντες.

Είμαστε σίγουροι ότι για τις σημαντικές αυτές τοποθετήσεις έπαιξαν ρόλο τόσο η δυναμική της Τράπεζάς μας, το προσωπικό και η πιστότητα στον Οργανισμό, το κοινωνικό έρεισμα και η διεισδυτικότητά μας στις τοπικές Οικονομίες και η μακρόχρονη εμπιστοσύνη των πελατών μας. Επίσης σημαντικό ρόλο είχαν οι συντονισμένες και οργανωμένες κινήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζάς μας και του Προέδρου μας κ. Δημόπουλου, της Υπηρεσιακής μας Διοίκησης με τον CEO κ. Βαρθολομαίο, ώστε όλα αυτά μαζί να επιφέρουν την αίσια έκβαση της αύξησης ΜΤΚ της Τράπεζας.

Το Σωματείο μας θα είναι παρόν και στις νέες εξελίξεις προασπίζοντας τις θέσεις εργασίας του Προσωπικού μας και αρωγός στις προσπάθειες ανάπτυξης της Τράπεζάς μας με την Διοίκηση , το Διοικητικό Συμβούλιο και όποιον θεωρεί ότι ήρθε εδώ μαζί μας για να έχει μεν το αναμενόμενο όφελος αλλά και να κρατήσει δε την Τράπεζα όρθια, με προοπτική και μέλλον. Μια τράπεζα που μπορεί και θα γίνει ο μοχλός της περιφερειακής και όχι μόνο Ανάπτυξης στην Κρήτη και σε όλη την Χώρα όπου έχουμε παρουσία αλλά και όπου αλλού διακυβεύονται τα συμφέροντα των πελατών μας.

Συγχαρητήρια σε όλους , πάμε μπροστά με όραμα και προοπτική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook