Την παροχή υπέρ-υψηλών ταχυτήτων VDSL2 έως και 50Mbps μετά την Αττική και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, ανακοινώνει και επισήμως η Cyta Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, η Cyta προσφέρει πλέον υπηρεσίες VDSL2 σε ένα ολοκληρωμένο προϊόν 2play σε: Θεσσαλονίκη, Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά, Αγ. Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία), Αίγινα, Αλεξανδρούπολη, Αλεξάνδρεια, Βέροια, Βόλο, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Έδεσσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λαμία, Λάρισα, Νάουσα, Πάτρα, Πτολεμαΐδα, Σαλαμίνα, Σέρρες και Τρίκαλα.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε ανακοινώσει πρόσφατα πρώτη, πολύ πριν την αναμενόμενη μαζική διάθεση στην αγορά, τη διάθεση 2play (Internet & Σταθερή) και 1play (Internet) έως 35Mbps και έως 50Mbps (upload έως 3 Mbps και 10 Mbps αντίστοιχα). Μοναδική προϋπόθεση παροχής των νέων ταχυτήτων παραμένει η απόσταση του σπιτιού ή της επιχείρησης των Πελατών από το αστικό κέντρο της περιοχής τους η οποία θα πρέπει να είναι εντός του μήκους που ορίζει η νέα τεχνολογία, δηλαδή περίπου 1.000 μέτρα.

Παράλληλα με την τεχνολογική της ανάπτυξη, η εταιρεία επεκτείνεται και εμπορικά. Σημαντική αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των νέων καταστημάτων Cyta στην Αττική. Συγκεκριμένα, τέσσερα νέα καταστήματα τέθηκαν πρόσφατα σε λειτουργία σε Νέα Ιωνία (Μικράς Ασίας 4), Πειραιά (Γρηγορίου Λαμπράκη 89), Περιστέρι (Εθνικής Αντίστασης 67) και Κορυδαλλό (Αθηνάς 24) τα οποία προστίθενται σε εκείνα που ήδη λειτουργούν σε Αμπελόκηπους (Λ. Κηφισίας 57-59), Ζωγράφου (Λ. Στρατηγού Αλεξάνδρου Παπάγου 91), Μαρούσι (Κηφισίας 18 & Γκύζη), Παγκράτι (Φιλολάου 85) και Καλλιθέα (Ελ. Βενιζέλου 150). Τα 9 καταστήματα στην Αττική συμπληρώνουν τα 11 που ήδη λειτουργούν στην περιφέρεια. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο άνω των 500 συνεργατών σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησης. Όλα τα καταστήματα Cyta βρίσκονται σε σημεία – κλειδιά στο λεκανοπέδιο με γνώμονα την εύκολη πρόσβαση και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του Πελάτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της Cyta, τα προϊόντα της, τα σημεία πώλησης καθώς και τις τιμές είναι διαθέσιμες στο www.cyta.gr.

Σχετικά με τη Cyta Ελλάδος

• Είναι η 100% θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου. Ο Οργανισμός διαθέτει 50ετή παρουσία και εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες και έχει λάβει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του.
• Η Cyta συνεισφέρει ενεργά στην εξέλιξη της τεχνολογίας στην Ελλάδα ήδη από το 2008 καθώς με την εμπορική της δραστηριοποίηση, αξιοποίησε ευρύτατα ένα ιδιόκτητο δίκτυο νέας γενιάς τεχνολογίας IMS (IP Multimedia Subsystem) το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα παροχής προηγμένων πολυμεσικών εφαρμογών και υπηρεσιών.
• Έχει υλοποιήσει οπτικό δίκτυο μήκους άνω των 2.500 χλμ. το οποίο εκτείνεται σε όλη την επικράτεια των νομών όπου δραστηριοποιείται καλύπτοντας όχι μόνο τις εμπορικά «ελκυστικές» αλλά και τις απομακρυσμένες περιοχές.
• Η εταιρεία διαθέτει υπηρεσίες internet και σταθερής τηλεφωνίας και αντίστοιχα πακέτα 2play (internet + σταθερή) και 1play (internet) για ιδιώτες και επιχειρήσεις.
• Η Cyta προσφέρει εξειδικευμένες επιχειρηματικές λύσεις με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών όλων των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους.
• Ήδη πριν τη συμπλήρωση 3 ετών εμπορικής παρουσίας στην Ελλάδα, η Cyta Ελλάδος έχει ξεπεράσει τους 235.000 ενεργοποιημένους Πελάτες.
• Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία (Νομοί Φλωρίνης, Πέλλας, Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Ημαθίας), Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα, Αίγινα και Σαλαμίνα. Πρόσφατα η Cyta επεκτάθηκε σε Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Χαλκίδα.
• Το ύψος της επένδυσης του έργου της Cyta στην Ελλάδα ξεπερνά τα 135 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook