Τη σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για να εκλέξει τον πρόεδρό της, ζήτησε σήμερα, Τετάρτη, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ωστόσο από τις πληροφορίες που μεταδίδει Το Βήμα, δεν προκύπτει πως ο στόχος της συνεδρίασης θα είναι αυτός, αλλά η συζήτηση για τις υποχρέωσεις που έχει αναλάβει η χώρα και πως οι βουλευτές του κόμματος θα στηρίξουν αποτελεσματικότερα την κυβέρνηση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, συνεργάτες του κ. Παπανδρέου έλεγαν ότι έπειτα από την εικόνα που παρουσίασε η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, δικαιώνεται η πρόταση του προέδρου του κόμματος για διαρχία. Τώρα όμως, πρόσθεταν, δεν είναι δυνατόν να ανατραπούν οι αποφάσεις του Πολιτικού και του Εθνικού Συμβουλίου.

Την αντίθεσή του στην πρόταση Σκανδαλίδη εξέφρασε νωρίτερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Όπως είπε, η ΚΟ θα πρέπει να συνεδριάσει για να εκλέξει τον πρόεδρο της, αλλά για να εκφράσουν οι βουλευτές την άποψη τους.

Την αντίθεση του εξέφρασε και ο Μιχ.Χρυσοχοίδης, εκτιμώντας ότι αν γίνει τέτοια κίνηση θα διαλυθεί πλήρως το ΠΑΣΟΚ και ότι προέχουν τα ζητήματα που σχετίζονται με τη σωτηρία της χώρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook