Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γίνεται γνωστό ότι καθήκοντα νέου Αντιδημάρχου στη θέση του Μιχάλη Σαμωνάκη, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτηση του, ορίστηκε με την υπ’ αριθμόν 2584/2022 απόφαση του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη, ο Μιχάλης Μουρτζάκης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Άρδευσης και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης συμπεριλαμβανομένων των αρμοδιοτήτων για θέματα υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων (λαϊκές αγορές και εμποροπανηγύρεις), διαχείρισης και προστασίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς, τουριστικής ανάπτυξης και συντονισμού ενεργειών φιλοξενίας σεισμόπληκτων στους καταυλισμούς.

Επίσης, με την ίδια απόφαση τροποποιούνται τα καθήκοντα του νυν Αντιδημάρχου Στέλιου Καλομοίρη, ο οποίος αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο με τα θέματα Καθημερινότητας, Οδοποιίας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος συμπεριλαμβανομένων των αρμοδιοτήτων για θέματα δημοτικών κοιμητηρίων και αποθηκών του Δήμου, ενώ παραμένει χωρικός Αντιδήμαρχος της Δ.Ε Αρκαλοχωρίου.

Στο σχήμα των Αντιδημάρχων παραμένουν οι: Κώστας Αραβιάκης, Ιωάννης Δρακάκης και Εμμανουήλ Ζαμπουλάκης με τα καθήκοντα που τους είχαν ανατεθεί από τον Ιανουάριο του 2022.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Μιχάλη Σαμωνάκη για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας. Με πίστη στον προγραμματισμό και το όραμα μας, το νέο σχήμα των Αντιδημάρχων θα συνεχίσει τις άοκνες προσπάθειες, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook