Εξαπολύοντας βολές κατά ριπάς στα κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική λύση», Κυριάκος Βελόπουλος, στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τα Χανιά, από όπου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κρήτη, αναφέρθηκε σε θέματα της άμεσης επικαιρότητας.

Ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε το «καλάθι του νοικοκυριού» ως αθλιότητα και ευτελισμό της αξιοπρέπειας των Ελλήνων. «Η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση έχουν ονοματεπώνυμο που είναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ. ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως όλοι οι νόμοι που αφορούν στην ακρίβεια και στην ενέργεια έχουν ψηφιστεί από αυτά τα κόμματα.

Σε ότι αφορά στην εξωτερική πολιτική και τα ελληνοτουρκικά και με αφορμή δηλώσεις του Πρωθυπουργού από την σύνοδο του Βερολίνου για τον Ερντογάν, είπε ότι ο Πρωθυπουργός είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Επιπλέον σχολιάζοντας δηλώσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας από το Κίεβο το οποίο επισκέφθηκε, με τις οποίες ζητούσε να «τιμωρηθεί» η Ρωσία, ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε την κα Σακελλαροπούλου ως επικίνδυνη, ενώ τόνισε πως οι επιθετικές δηλώσεις κατά της Ρωσίας, αντί για την χρήση της διπλωματικής γλώσσας, δεν ευνοούν τα ελληνικά συμφέροντας αλλά τα αμερικανικά.

Η περιοδεία του προέδρου της Ελληνικής λύσης ξεκίνησε το μεσημέρι με επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο της πόλης των Χανίων, ενώ στην συνέχεια  είχε συνάντηση με στελέχη και υποψήφιους βουλευτές του κόμματος και το βράδυ πραγματοποίησε ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της περιοδείας

Παρασκευή 4/11/2022: Επίσκεψη στο Ρέθυμνο. Στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα επισκεφθεί την αγορά και το απόγευμα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντησή του με στελέχη του κόμματος στο Εργατικό Κέντρο  Ρεθύμνου (Γιαμπουδάκη 12).

Σάββατο 5/11/2022: Ο κ. Βελόπουλος θα μεταβεί στο Ηράκλειο, όπου το μεσημέρι στις 12 θα επισκεφθεί την Αγορά και στις 14:00 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ στο ξενοδοχείο “ΛΑΤΩ”. Θα ακολουθήσει ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στο ξενοδοχείο “ΛΑΤΩ” στις 18:30 μ.μ.

Κυριακή 6/11/2022: Η περιοδεία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στην Ιεράπετρα, όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με στελέχη του κόμματος σε αίθουσα του Δημαρχείου.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook