Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη της Κισάμου (Καστέλι) και συγκεκριμένα στο λιμάνι την Παρασκευή το απόγευμα.

Δύο αστυνομικοί είχαν εντολή να συλλάβουν έναν άνδρα για τον οποίο εκκρεμούσε μήνυση από συγγενικό του πρόσωπο για μεταξύ τους διένεξη. Οι δύο αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα (μέσης ηλικίας) στο λιμάνι της Κισάμου, λέγοντας του ότι έπρεπε να συλληφθεί, αφού εκκρεμούσε εις βάρος του αυτόφωρο.

Και ενώ όλα φαίνονταν ότι θα κυλούσαν ομαλά, ξαφνικά ο άνδρας έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στους δύο αστυνομικούς! Κατάφερε μάλιστα να τραυματίσει τον έναν αστυνομικό κοντά στο φρύδι και στο μάγουλο και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν δεν έκανε ελιγμό να αποφύγει το μαχαίρι, ενδεχομένως να του προκαλούσε σοβαρό τραυματισμό στο μάτι! Ευτυχώς ο αστυνομικός τραυματίστηκε πολύ ελαφρά.

Παρόλα αυτά οι δύο άνδρες του ΑΤ Κισάμου κατάφεραν και αφόπλισαν τον άνδρα, για τον οποίο μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Μάλιστα, για τον άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία και τα αδικήματα τα οποία τον βαραίνουν είναι αντίσταση κατά της αρχής, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πέραν των παραπάνω αδικημάτων ο συγκεκριμένος άνδρας διώκεται και για το αδίκημα που εκκρεμούσε και για το οποίο επρόκειτο να συλληφθεί από τους δύο αστυνομικούς.

Αναμένεται πλέον δικαστική απόφαση για την τιμωρία που ενδέχεται να του επιβληθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook