Την σύμφωνη γνώμη τους για την μετακίνηση του Κάρολ στον Ολυμπιακό εξέφρασαν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι της ΠΑΕ ΟΦΗ εκπρόσωποι των οποίων βρέθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι στο διοικητικό συμβούλιο ζητώντας να μάθουν ποια είναι τα οφέλη του ΟΦΗ για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Πειραιά.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ στο σύνολο τους θεωρούν την μετεγγραφή του Κάρολ στον Ολυμπιακό ως επωφελή για την κρητική ομάδα και παράλληλα κάνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με την Ξάνθη.

Η ανακοίνωση των συνδέσμων για το θέμα του Ρόι Κάρολ αναφέρει τα εξής :

«Μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, παρευρέθηκαν κατά την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών. Κατά την συνεδρίαση έγινε ανάλυση όλων των παραμέτρων της μετεγγραφής του ποδοσφαιριστή της ομάδας Carol.
Από την ανάλυση όλων των δεδομένων, αναμφίβολα προκύπτει ότι το όφελος της ΠΑΕ ΟΦΗ από την μετεγγραφή αυτή ανέρχεται σε 330.000 ευρω.

Το οπαδικό κίνημα κρίνει ως επωφελή για την ομάδα μας την μετεγγραφή του Carol και δηλώνει την στήριξή του στη Διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, αγνοώντας τα παπαγαλάκια που διασπείρουν κακόβουλες φήμες και κινδυνολογούν…
Καλούμε όλους τους φιλάθλους του ΟΦΗ να δώσουν βροντερό παρών κατά τον αγώνα της ομάδας το Σαββάτο με την Ξάνθη.

Είμαστε εδώ-Είμαστε μαζί όλοι για το καλό της
αγαπημένης μας ομάδας.

Λέσχες Φίλων ΟΦΗ

Snakes -4- Heraklion Club

ΚΡΗΤΕΣ -4- Θ.Παπαδοπουλος

Πανελλήνιος Σύνδεσμος φίλων Ο.Φ.Η. Αθηνών».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook