Είναι γνωστό εξάλλου ότι τα ρακοκάζανα του Κουτράκη στα Χωραφάκια Ακρωτηρίου έχουν έντονη “αυτοδιοικητική γεύση”…

Το συγκεκριμένο ωστόσο, έναν “τόνο” πιο έντονης γεύσης, αφού, μεταξύ άλλων, καλεσμένος ήταν και ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης. Και εντάξει, η παρουσία ενός δημάρχου άλλου δήμου της ΠΕ Χανίων δεν αποτελεί από μόνη της είδηση…

Επειδή όμως τα σενάρια, περί “καθόδου” Μαλανδράκη για δήμαρχος Χανίων, στις προσεχείς εκλογές (Οκτώβριος 2023) φουντώνουν, είναι σαφές ότι η παρουσία του σε ένα τέτοιο “σμίξιμο” δημιουργεί άλλου είδους συνειρμούς. Καλά, είμαστε σίγουροι ότι θα διαψευστούν, αλλά δεν είναι ώρα για επιβεβαιώσεις.

Στο ίδιο παρεάκι πάντως προσέχουμε και την παρουσία των πρώην αντιδημάρχων Μανώλη Αδοντάκη, Γιώργου Φραγγεδάκη, Ελευθερίας Αλιφιεράκη και Γιώργου Ξανθουδάκη (νυν δημοτικός σύμβουλος), Νίκου Βλαζάκη (νυν δημοτικός σύμβουλος), του νυν αντιδημάρχου παιδείας Αντώνη Βαρδάκη, αλλά και του ΓΓ του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη!

Τώρα, αν σε όλα τα παραπάνω πρόσωπα υπάρχει ένα πλέγμα, μια σύνδεση, θα φανεί στην πορεία… Η αυτοδιοίκηση εξάλλου στα Χανιά, ειδικά 11 μήνες πριν τις εκλογές είναι “καζάνι που βράζει” .

Και μια διαπίστωση… Όλοι στη φωτογραφία έχουν “κοινή συνισταμένη” τον τέως δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα, αφού όλοι (πλην Μαλανδράκη φυσικά), με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, προσέφεραν υπηρεσίες κατά την 5ετή θητεία του (2014-2019).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook