Τέλη Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Μανούσος Βολουδάκης, είχε ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που θα τον κρατήσει μακριά από τα Χανιά για τις επόμενες ημέρες.

«Ένα πρόβλημα υγείας με κρατά αυτές τις μέρες μακριά από τα Χανιά. Εννοείται ότι το πολιτικό μου γραφείο των Χανίων δουλεύει κανονικά, και ότι είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες μου. Πρώτα ο Θεός, θα επανέλθουμε σύντομα στο κανονικό πρόγραμμα.» είχε γράψει τότε.

Η ανακοίνωση αυτή είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου να ενημερωθεί για την κατάσταση αλλά και για την πορεία της υγείας του βουλευτή που τον κρατούσε μακριά από τα Χανιά και από τα ενεργά καθήκοντά του (το πολιτικό του γραφείο ωστόσο δούλευε κανονικά).

Όλο αυτόν τον καιρό η περιπέτεια της υγείας του είχε προκαλέσει ένα αίσθημα συμπαράστασης ακόμα και σε απλούς πολίτες, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν ανήκαν στον ίδιο πολιτικό χώρο. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, όταν άνοιγε πολιτική κουβέντα στα Χανιά, είτε σε πολιτικά πηγαδάκια είτε σε συζητήσεις απλών καθημερινών παρεών, η κουβέντα πήγαινε σχεδόν πάντα και στην περιπέτεια υγείας του Μανούσου Βολουδάκη με όλους να εύχονται ανθρώπινα ( – όπως εξάλλου το εύχονται όλοι για κάθε συνάνθρωπό τους πολίτη, που καλείται να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας – ) να βγει γερός από αυτή τη «φουρτούνα».

Τελικά, μια χθεσινή ανάρτηση του βουλευτή, έδωσε αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του. Στον λογαριασμό του ανέβασε φωτογραφία του με τον ίδιο μέσα από τη βουλή, γράφοντας: «Στη Βουλή ξανά σήμερα! Επιστρέφω, δόξα τω Θεώ (σταδιακά) στην κανονικότητα. Τις επόμενες ημέρες, στα Χανιά»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook