Α-δέσποτος Α-δέσποτος

Είθισται όταν τσακώνονται πολιτικοί χωρίς «πολιτικούς όρους» να μιλάμε για ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής.

Τώρα πλέον ζούμε με ιδιαίτερη ένταση και την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου με παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων να κατηγορούν το «μέγαρο Μαξίμου» και τον Πρωθυπουργό να…. απαντά!!

Και επειδή σε όλο τον κόσμο οι «μεγάλες» ομάδες έχουν ιδιοκτήτες «μεγάλους» επιχειρηματίες, είναι απορίας άξιον αν συμβαίνουν και σε άλλες χώρες – πέραν του τρίτου κόσμου – ανάλογα φαινόμενα.

Για παράδειγμα μπορείτε να φανταστείτε τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, εμίρη του Κατάρ, να κατηγορεί το….. μέγαρο των Ηλυσίων για παρέμβαση στο πρωτάθλημα της Γαλλίας;

Τον ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτυ, σεΐχη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ή  τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ (γνωστό και μη εξαιρετέο) να κατηγορούν την…. Νταουνιγκ Στριτ για παρέμβαση στο πρωτάθλημα Αγγλίας;

Υ.Γ.

Πάντως συμπονώ τον δημοσιογράφο και «στρατευμένο» ιδιοκτήτη ΜΜΕ και το κόμμα του, που το πρωί της Κυριακής «έβγαλε» το πολύκροτο θέμα περί υποκλοπών περιμένοντας να γίνει πολιτικός σεισμός και αντί για αυτό, το βράδυ της Κυριακής είδαν όλη την χώρα να συζητά για ένα…. πέναλντι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook