Για σένα που ψάχνεις νέο στρώμα, με μεγάλη αντοχή, πιστοποιημένα υλικά και στη καλύτερη δυνατή τιμή, υπάρχει μόνο ένας προορισμός… Η Candia !

Βρες όλη τη σειρά στρωμάτων Candia με έκπτωση έως και 50% στα καταστήματα:

  • Candia στα Χανιά στην οδό Αποκορώνου 64, τηλ.: 28210 76476
  • Candia στο Ρέθυμνο στην οδό Χατζηδάκη 2-4, τηλ.: 28310 51507 ή απλά
  • Online, στο www.manoshome.gr

Με αφοσίωση στη συνεχή βελτίωση, η Candia δημιούργησε μια νέα συλλογή στρωμάτων με 14 νέα μοντέλα και ήδη έχει τους δικούς της φανατικούς οπαδούς.  Τα νέα στρώματα Candia είναι κατασκευασμένα από καινοτόμα υλικά και έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε περισσότερους σωματότυπους και προσφέρουν ταυτόχρονα αίσθηση, άνεσης και πολυτέλειας.

Επισκέψου τώρα τα καταστήματα Candia στα Χανιά ή το Ρέθυμνο ή μπες στο www.manoshome.gr και επωφελήσου διπλά από τις Black Friday προσφορές!

  • The Inventor collection -50% (από 639€ και 10 έτη εγγύηση): KNOSSOS, KYDONIA, KAMARES
  • The Luxuriant collection -40% (από 405€ και 7 έτη εγγύηση): PHAISTOS, PELLA, PAPINGO, PARGA
  • The Principal collection -30% (από 255€ και 5 έτη εγγύηση): ASSOS, ACANTHUS, AKROTIRI, APOLLONIA
  • The Essential collection -20% (από 153€ και 3 έτη εγγύηση): MALIA, METHONE, MONEMVASIA
  • Baby Collection – Bρεφικά στρώματα: Η σειρά στρωμάτων baby κατασκευάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει σωστή στήριξη και άνεση σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του βρέφους.
  • Προστατευτικά, Ανωστρώματα, Μαξιλάρια και Λευκά είδη έως -40%
  • Ανακάλυψε όλα τα κρεβάτια CANDIA, έως -40%

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η νέα σειρά στρωμάτων CANDIA

Μετά από 2,5 έτη έρευνας, εκατοντάδες δοκιμές από μηχανές, αλλά και δοκιμές με εθελοντές, η νέα σειρά στρωμάτων CANDIA έρχεται να αλλάξει το τοπίο της ελληνικής στρωματοποιίας.

Η νέα, υψηλότερη ποιότητα των στρωμάτων CANDIA, στηρίζεται σε βιώσιμα και φυσικά υλικά, φιλικά για το περιβάλλον και τον άνθρωπο, ιδανικά συνδυασμένα και κατασκευασμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις πολλαπλές ανάγκες κάθε σύγχρονου ανθρώπου.

Πλέον  τα στρώματα της  CANDIA έχουν περισσότερο οικολογικό χαρακτήρα και επενδύουν κατά βάση σε φυσικά υλικά, υψηλής ποιότητας και αντοχής. Επίσης για τις συλλογές Essential, Principal & Luxuriant χρησιμοποιείται αντιβακτηριακή προστασία φυτικής προέλευσης και για τη συλλογή Inventor χρησιμοποιείται το Olive Oil Treatment, γνωστό από τη χειροποίητη συλλογή Bodyfix. Τέλος, τα υφάσματα όλων των συλλογών, έχουν τη πιστοποίηση ΟΕΚΟ ΤΕΧ STANDARD 100, και προέρχονται όλα από φυσικές ίνες, όπως το βαμβάκι, το Bamboo, το Tencel και η βισκόζη.

Συνολικά 14 νέα στρώματα, κατασκευασμένα με ιδιαίτερη επιμέλεια, καλύπτουν την ανάγκη σας για αναζωογονητικό ύπνο, χωρισμένα σε 4 σειρές ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους:

Essential: Για την εισαγωγή στη φιλοσοφία ύπνου CANDIA. Από βιολογικό βαμβάκι και ανακυκλωμένο πολυεστέρα που προσφέρει προστασία από ακάρεα! Με ανθεκτικά ελατήρια και αφρώδη υλικά που επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα.

Principal: Η σειρά στρωμάτων δημιουργήθηκε για να ξυπνάτε πραγματικά ξεκούραστοι. Στα διάφορα στάδια του ύπνου, το σώμα σας εξακολουθεί να εργάζεται για να σας αποσυμφορήσει από μια κουραστική ημέρα  Η σειρά στρωμάτων Principal δημιουργήθηκε για να ξυπνάτε πραγματικά ξεκούραστοι. Με ύφασμα από μπαμπού και ανακυκλωμένο πολυεστέρα, για βέλτιστη ρύθμιση της υγρασίας και προστασία από μικροοργανισμούς. Σε 4 τύπους: Apollonia, Akrotiri, Acanthus και Assos.

Luxuriant: Για σταδιακή προσαρμογή στις καμπύλες του σώματος, ότι συνεπάγεται ένα ανατομικό στρώμα. Το tencel είναι ένα πρωτοποριακό ύφασμα με βάση την οξιά, μια καινοτομία που έφερε το δάσος στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο. Απορροφά την υγρασία, είναι εντυπωσιακά απαλό, αντέχει στο χρόνο, έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και είναι απόλυτα ανακυκλώσιμο και οικολογικό. Σε 4 τύπους: Papingo, Pella, Parga και Phaistos.

Inventor: Η σειρά που συνδυάζει τα σύγχρονα με παραδοσιακά υλικά. Ισχυρή στήριξη από κορυφαίας ποιότητας ελατήρια σε θήκες, γέμισμα από κοκοφοίνικα ή και αλογότριχα. Το σώμα σας έρχεται σε επαφή με το εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα από βισκόζη με ελαιόλαδο για φυσική αντιβακτηριακή προστασία, μια καινοτομία της CANDIA. O αέρας κυκλοφορεί ελεύθερα μέσα από τις ίνες και το στρώμα προσαρμόζεται στο σώμα σας πιο εύκολα.

Όλα τα νέα στρώματα συνοδεύονται από τη νέα μεγαλύτερη εγγύηση CANDIA, όπου φτάνει τα 10 έτη για τη κατηγορία Inventor. Τώρα σε πάνω από 60 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook