Ένας 25χρονος κτηνοτρόφος, δολοφονήθηκε περίπου στις 3:00 το μεσημέρι στην περιοχή μεταξύ των Τσικαλαριών και των Μουρνιών Χανίων.

Τελευταία ενημέρωση 20:45

Δράστης είναι ένας 31χρονος από τα Κεραμειά ο οποίος είχε μελετήσει καλά το σχέδιο εκτέλεσης του άτυχου νεαρού, που δέχτηκε την επίθεση ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό Χανίων - Ρεθύμνου.

Ο 31χρονος τον προσπέρασε με το όχημά του και πυροβόλησε εναντίον του τουλάχιστον δύο φορές με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στη συνέχεια επιτάχυνε και κατευθύνθηκε εναντίον του προπορευόμενου αυτοκινήτου στο οποίο βρίσκονταν ο 24χρονος αδελφός του θύματος και ένας 18χρονος. Ο δράστης επίσης πυροβόλησε εναντίον τους προξενώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο 25χρονος, το σώμα του οποίου είχε "γαζωθεί" από τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων αλλά ήταν ήδη αργά, αφού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο ιατροδικαστής κ. Αντώνης Παπαδομανωλάκης που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, ο θάνατος του 25χρονου δεν ήταν ακαριαίος ωστόσο,  μισή ώρα το πολύ μετά την επίθεση, ο άτυχος νεαρός είχε καταλήξει από τα 13 με 14 σκάγια που εισήλθαν από τον αριστερή ωμοπλάτη στο θώρακα του θύματος προκαλώντας κακώσεις και ακατάσχετη αιμορραγία.

Όταν ολοκληρωθεί το πόρισμα της Αστυνομίας θα διαπιστωθεί τί είδους σκάγια χρησιμοποιήθηκαν για το άγριο αυτό φονικό.

Νωρίτερα στο Νοσοκομείο όπου έφτασαν οι συγγενείς του θύματος εκτυλίχτηκαν δραματικές σκηνές καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος φέρεται να είχε διαφορές με τον δολοφονημένο 25χρονο, ενώ το σπίτι του φυλάσσεται από την Αστυνομία για την αποφυγή αντιποίνων από τους οικείους του θύματος.