Ο κύκλος προπονήσεων στο καταπονημένο γήπεδο Περιβολίων ολοκληρώθηκε και μέχρι να είναι έτοιμο το προπονητικό της Μοναχής Ελιάς (στο οποίο έγινε επισπορά πρόσφατα) οι ποδοσφαιριστές του Σπύρου Μπαξεβάνου θα προπονούνται στο στάδιο, στην καρδιά της πόλης των Χανίων.

Η ΠΑΕ εξέφρασε τις ευχαριστίες της στη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Χανίων για την παραχώρηση.

Η ανακοίνωση:

Στο ματς με την Επισκοπή για την μεθεπόμενη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 έχει στρέψει την προσοχή της η ομάδας μας.

Τα Χανιά την ερχόμενη 2η αγωνιστική έχουν ρεπό και ήδη ετοιμάζονται για τον αγώνα με την ρεθυμνιώτικη ομάδα. Η προετοιμασία ξεκίνησε την Τετάρτη 9/11 με προπόνηση στο Εθνικό στάδιο Χανίων, καθώς το γήπεδο της Μοναχής Ελιάς δεν είναι ακόμα έτοιμο μετά την επισπορά, για να φιλοξενήσει την ομάδα μας.

Η προπόνηση της Τετάρτης περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου μεγάλης έντασης. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Χρήστος Μπάτζιος, ενώ ο Λας Μπαγκουρά συνέχισε ατομικό πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί (10/11, 10:30 π.μ.) επίσης στο Εθνικό στάδιο Χανίων.

Επί της ευκαιρίας η ΠΑΕ Χανιά θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά της Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) Χανίων για την παραχώρηση του Εθνικού σταδίου μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών επισποράς του χλοοτάπητα του προπονητικού κέντρου της Μ.Ελιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook