Τεχνικές παρεμβάσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή των Μαλάδων προκειμένου να αντιμετωπιστούν φαινόμενα υπερχείλισης του ρέματος «Δρακουλιάρη».

Σήμερα αντιπροσωπεία κατοίκων της περιοχής επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη με τον οποίο συζητήθηκε το θέμα των επικείμενων παρεμβάσεων παρουσία και των αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών.

«Πρόσφατα είχαμε το πλημμυρικό φαινόμενο στην περιοχή που ευτυχώς δεν προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές, λόγω της υποχώρησης ενός αναχώματος. Δώσαμε επί τόπου λύσεις αλλά οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν για να μην έχουμε και άλλα προβλήματα» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου ο οποίος συμπλήρωσε: «Θα δούμε εξαρχής όλα τα ρέματα ειδικά αυτά που βρίσκονται σε ακριβές-εμπορικές περιοχές, για να διαπιστώσουμε αν είναι ελεύθερα, ή έχουν σημειωθεί καταπατήσεις.

Οι τεχνικές μας υπηρεσίες θα προχωρήσουν σε ελέγχους και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται» κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook