Το ευτράπελο που συνέβη όταν πέθανε ο Θανάσης Βέγγος εξιστόρησε στον Κώστα Τσουρό ο Δημήτρης Πιατάς.

«Όταν πέθανε ο Θανάσης Βέγγος ο κολλητός του ο Τάκης με πήρε και πήγαμε στον νεκροθάλαμο. Μπήκα μέσα και η πόρτα κλείδωσε, μείναμε με τον Θανάση 20 λεπτά οι δυο μας. Είναι μια εικόνα που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».

Εξήγησε επίσης γιατί ποτέ δεν έδινε συνεντεύξεις ο Θανάσης Βέγγος. «Τη δεκαετία του ’50 έγινε κάτι με μία δημοσιογράφο και μία κοπέλα που φωτογραφήθηκε.

Ο Θανάσης νόμιζε ότι προσβλήθηκε η γυναίκα του και δεν έδωσε ποτέ ξανά συνέντευξη» είπε για τον μεγάλο ηθοποιό.

Μίλησε και για τον πολύ αγαπημένο φίλο του τον Κωνσταντίνο Τζούμα, τον είχε αποκαλέσει «ευφορική μπαλίτσα». «Δεν πήγα στο τελευταίο αντίο του Κωνσταντίνου Τζούμα. Για εμένα έχει πάει ταξίδι, θα έρθει… Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είχε πληγωθεί από τα ΜΜΕ, έκανε χιούμορ και μεταφράστηκε αλλιώς» ανέφερε.

Ο ηθοποιός είπε πως έχει αποφύγει να παίξει στον ίδιο θίασο με την κόρη του, γιατί θεωρούσε πως θα ήταν σκάνδαλο, ενώ δήλωσε πως το επώνυμό του έκλεισε πόρτες στην κόρη του. «Πολλά πράγματα λειτουργούν ανταγωνιστικά και δεν είναι σημαντικό το επίθετό σου να είναι αναγνωρίσιμο, είναι επικίνδυνο» τόνισε.

Επίσης, αποκάλυψε πως ο Νίκος Μουτσινάς ήταν μαθητής του και φαινόταν ότι είχε προσωπική τρέλα, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν δική του ανακάλυψη.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook