Ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ θα είναι τελικά ο τερματοφύλακας που θα πλαισιώσει την τριάδα των γκολκίπερ του ΟΦΗ στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος .

Στον ΟΦΗ έκαναν μια συζήτηση με τον Γιώργο Αμπάρη θέλοντας να πάρουν ένα έμπειρο τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τους Βεζυρίδη και Σαχσανίδη αλλά αποφάσισαν τελικά να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Ξενοδόχοφ.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ όλο αυτό το διάστημα έκανε ατομικές προπονήσεις με τον προπονητή τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ τον Σάκη Παγωμένο και από την Δευτέρα μετά το ματς με την Ξάνθη ειδοποιήθηκε να επιστρέψει στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας .

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Ξενοδόχοφ έχει συμβόλαιο με την κρητική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

«Πιστεύουμε στον Ξενοδόχοφ»

Ο προεδρεύων της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ μιλώντας στο επίσημο σαϊτ της ομάδας για την επιστροφή του Ξενοδόχοφ στην πρώτη ομάδα τόνισε : «Εμείς πιστεύουμε στο Ξενοδόχωφ. Στο μικρό χρόνο που έχουμε την ευθύνη της ομάδας μας παρακολουθούμε την πορεία του Ξενοδόχωφ αλλά και των άλλων αθλητών που είναι στα τμήματα υποδομής. Εκτός από την περίπτωση του Ξενοδόχωφ, άλλα δύο παιδιά από τα τμήματα υποδομής θα προωθηθούν στη μεγάλη ομάδα. Φυσικά πρώτα θα έχουμε συνάντηση με το προπονητή μας το κ. Αναστόπουλο και στη συνέχεια οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα γίνουν γνωστές. Η Δ.Ε. έχει άμεσο στόχο το σχεδιασμό και την μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση των αθλητών που είναι στα τμήματα υποδομής. Θέλουμε τα ταλέντα που έχει η ομάδα μας να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από ένα σχεδιασμό που θα γίνει με τη τεχνική ηγεσία».

«Θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους »

Δηλώσεις στο επίσημο σαϊτ της ομάδας έκανε και ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ που τόνισε από την πλευρά του : «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλους όσους συνεχίζουν να με πιστεύουν. Ποτέ δεν σταμάτησα να δουλεύω. Είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η ευκαιρία που μου δίνει η διοίκηση δεν πρόκειται να την αφήσω αναξιοποίητη. Γνωρίζω πολύ καλά τις μεγάλες ευθύνες που έχω και θέλω να διαβεβαιώσω την διοίκηση και τους προπονητές μου, ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνουν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook