Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από την Αργεντινή, όπου ένας 20χρονος ποδοσφαιριστής, ονόματι Σαμουέλ Ρεμπόγιο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του επειδή η ποδοσφαιρική ομάδα στην οποία ανήκε, η Αλντοσίβι, τον ενημέρωσε ότι δεν υπολογίζεται και ότι θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Όλοι ξέρουν ότι στη λατινική Αμερική ζουν πολύ πιο έντονα οτιδήποτε έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά καλό θα είναι να υπάρχουν και κάποια όρια. Όρια που δεν υπήρχαν, όπως αποδείχθηκε, για τον 20χρονο Σαμουέλ Ρεμπόγιο, ο οποίος έμαθε από τους υπεύθυνους της Αλντισίβι ότι δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα του συλλόγου και αποφάσισε να αυτοκτονήσει…

Τα νέα, φυσικά, βάρυναν πάρα πολύ το κλίμα στη χώρα και είναι πολλές οι ομάδες της Αργεντινής που στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια του 20χρονου, ο πατέρας του οποίου κατάφερε να πει μόνο αυτό: «Άφησες πίσω σου έναν πόνο που δεν θα επουλωθεί ποτέ. Παρακαλώ μόνο τον Θεό και την Παναγία να μου δώσουν τη δύναμη να συνεχίσω σε αυτόν τον εφιάλτη. Θα προσεύχομαι, για την αιώνια ανάπαυσή σου γιέ μου».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook