Τα στερεότυπα που ήθελαν τον άνδρα της σχέσης να είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα, έχουν καταρριφθεί εδώ και χρόνια. Δεν είναι λίγες πλέον, οι γυναίκες που έχουν επιλέξει να έχουν δίπλα τους  νεότερους άνδρες, αδιαφορώντας για τα χρόνια που τους χωρίζουν. Ανάμεσά τους φυσικά, βρίσκονται και αγαπημένοι celebrities.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η 76χρονη Σερ, που αποκάλυψε πρόσφατα τη σχέση της με τον κατά 40 χρόνια μικρότερό της, Αλεξάντερ Έντουαρτς. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η δημοφιλής τραγουδίστρια υπέρμαχος της φράσης «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά». Παρακάτω, μερικές από τις επώνυμες κυρίες που είναι ή ήταν σε σχέση με νεότερους άνδρες.

1. Σακίρα – Ζεράρ Πικέ

10 χρόνια χώριζαν το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι. Η είδηση του χωρισμού τους πριν λίγο καιρό, έσκασε σαν «βόμβα» στη σόουμπιζ, αφού οι δυο τους δεν φαίνονταν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους. Ωστόσο, αυτό που τους οδήγησε στον χωρισμό δεν ήταν τα 10 χρόνια που τους χώριζαν, αλλά οι… απιστίες του ποδοσφαιριστή.

sakira

2. Λίσα Μπονέ – Τζέισον Μομόα

Εκείνος 43 κι εκείνη 54. Μπορεί να χώρισαν πριν λίγο καιρό, όμως αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα -κι ερωτευμένα- ζευγάρια του Χόλιγουντ. Τα 11 χρόνια που τους χωρίζουν δεν έπαιξαν ποτέ ρόλο στη σχέση τους, ενώ μέχρι σήμερα, παρά το διαζύγιό τους, η Λίσα Μπονέ και ο Τζέισον Μομόα διατηρούν άριστες σχέσεις.

shutterstock_1359423185

3. Πριγιάνκα Τσόπρα – Νικ Τζόνας

Γνωρίστηκαν, αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν μέσα σε μόλις έναν χρόνο σε μία εντυπωσιακή τελετή σε ένα παλάτι στην Ινδία. Εκείνη είναι 40 ετών, ενώ ο μουσικός έκλεισε πριν λίγους μήνες τα 30. Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει την αγάπη τους, ενώ πριν λίγο καιρό υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

shutterstock_1360647623

4. Χάιντι Κλουμ – Τομ Κάουλιτζ

Στην περίπτωση της Χάιντι Κλουμ, τα 49 έτη κάθε άλλο παρά φαίνονται, καθώς το μοντέλο διαθέτει μέχρι σήμερα ένα εντυπωσιακό σώμα και ένα εξίσου σαγηνευτικό πρόσωπο, το οποίο εύκολα παραπέμπει σε γυναίκα της ίδιας ηλικίας με τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του το 2019, με τα δημοσιεύματα να εικάζουν πως θα τελειώσει σύντομα. Ωστόσο, η Χάιντι Κλουμ και ο 33χρονος μουσικός παντρεύτηκαν λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους και μέχρι σήμερα, παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι.

heidi_klum

5. Τζόαν Κόλινς – Πέρσι Γκίμπσον

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2002 μέχρι και σήμερα και όπως όλα δείχνουν, η διαφορά των 32 χρόνων που τους χωρίζει, δεν έχει καμία σημασία για εκείνους. Η Τζόαν Κόλινς είναι σήμερα 89 ετών, ενώ ο σύζυγός της 57. Όταν στο παρελθόν, η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη μεταξύ τους διαφορά ηλικίας, εκείνη απάντησε με χιούμορ: «Αν είναι να  πεθάνει, θα πεθάνει». Όσο για το μυστικό που κρατάει τον γάμο τους ζωντανό, είχε δηλώσει: «Εστιάζουμε σε τρία πράγματα. Σεξ, σεξ, σεξ».

joan_collins

6. Τζούλιαν Μουρ – Μπαρτ Φρόιντλιχ

Tο ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «The Myth of Fingerprints» το 1996. Έκτοτε, είναι αχώριστοι, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, το 2003, αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Σήμερα  η διάσημη ηθοποιός είναι 61 ετών και ο ταλαντούχος σκηνοθέτης 51. Παρά τα χρόνια που τους χωρίζουν, παραμένουν μαζί εδώ και 26 χρόνια.

moore

7. Άαρον Τέιλορ Τζόνσον – Σαμ Τέιλορ Γουντ

Η διάσημη σκηνοθέτιδα και ο ηθοποιός γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Nowhere Boy» το 2009, όταν εκείνη ήταν 42 ετών κι εκείνος μόλις… 19! Η διαφορά ηλικίας ωστόσο, δεν τους πτόησε και το ζευγάρι παντρεύτηκε τρία χρόνια αργότερα. Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, καθώς ποτέ δεν έχουν απασχολήσει τα media με τη σχέση τους, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει το ίδιο δυνατή, παρά τα 23 χρόνια που τους χωρίζουν.

aaron_taylor_johnson

8. Ντέμπορα Λι Φέρνες – Χιου Τζάκμαν

Μπορεί οι φήμες να τους θέλουν να χωρίζουν πολύ συχνά, όμως οι δύο ηθοποιοί παραμένουν μαζί από το 1996 μέχρι και σήμερα. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας σειράς στην Αυστραλία και προφανώς τα 13 χρόνια που απέχουν ηλικιακά, δεν αποτέλεσαν εμπόδιο στον έρωτά τους.

shutterstock_166153592

9. Γκάμπριελ Γιούνιον – Ντουέιν Γουέιντ

Η ηθοποιός και ο πρώην άσος των «Miami Heat» ξεκίνησαν την σχέση τους το 2008, ενώ έξι χρόνια αργότερα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Τους χωρίζουν 10 χρόνια, τα οποία όπως φαίνεται καμία σημασία δεν έχουν, αφού είναι μαζί μέχρι και σήμερα και παραμένουν πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους το 2018 μέσω παρένθετης μητέρας.

ynion

10. Τίνα Τέρνερ – Έρβιν Μπαχ

Ο χωρισμός της τραγουδίστριας από τον πρώτο της σύζυγο φαίνεται πως της στοίχισε πολύ, αφού έκανε έξι χρόνια να προχωρήσει στη ζωή της. Το 1984 γνωρίστηκε με τον Έρβιν Μπαχ κατά την διάρκεια της ηχογράφησης του «What’s Love Got to Do With It». Αν κι εκείνη είναι 16 χρόνια μεγαλύτερή του,  αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν από τους δύο, αφού το 2013 παντρεύτηκαν και η σχέση τους κρατάει μέχρι σήμερα. 

20130825-onc-tina-turner-6-949x534

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook