Crete Greece, Balos lagoon on Crete island, Greece. Tourists relax and bath in crystal clear water of Balos beach. Greece, couple men and woman visiting the beach

H Kρήτη είναι ο απόλυτος προορισμός διακοπών για το 2023, σύμφωνα με τη Travel Go List που συνέταξε και πάλι, έπειτα από τρία χρόνια, η Fodor.

Βάσει της Fodor Go List, οι πέντε προορισμοί όπου θα πρέπει να ταξιδέψουν όλοι το 2023 είναι η Κρήτη, το Ghent του Βελγίου, η Γρανάδα της Ισπανίας, το Ostuni της Ιταλίας, το Rye της Αγγλίας και το Trondheim της Νορβηγίας.

Για την Κρήτη η Fodor αναφέρει πως οι ταξιδιώτες μπορούν να χαλαρώσουν σε παρθένες παραλίες, να επισκεφθούν συναρπαστικούς αρχαιολογικούς χώρους και να απολαύσουν το πιο υγιεινό φαγητό στον κόσμο.

“Γενέτειρα των μυστηριωδών Μινωιτών, κατοικία του μυθικού Μινώταυρου και πατρίδα μιας από τις πιο υγιεινές διατροφές στον κόσμο, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας είναι ένας μαγικός συνδυασμός προηγούμενης δόξας και σημερινών απολαύσεων, με πολλά κομψά καταλύματα που ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες ανέσεις”, αναφέρει η Fodor.

«Σε αυτό το νησί η ζωή κινείται με πιο αργό ρυθμό. “Σιγά σιγά”, όπως λένε οι Κρητικοί», επισημαίνει χαρακτηριστικά, επιχειρώντας να μυήσει τον ταξιδιώτη στο πνεύμα του νησιού.

moneytourism.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook